Дълги опашки сне извиват покрай футболни в Лондон, съобщи Би

...
Дълги опашки сне извиват покрай футболни в Лондон, съобщи Би
Коментари Харесай

Стадиони в Лондон се превърнаха във ваксинационни пункове

Дълги опашки сне извиват около футболни в Лондон, заяви Би Би Си. Причината обаче не е европейкото състезание по футбол, а просто тъй като спортните уреди отвориха порти през уикенда като центрове за имунизиране, предава БНР.

Би Би Си сподели фрагменти с опашки край издигнатия особено за Олимпиадата през 2012 година стадион в квартал " Стратфорд ", който в този момент е благосъстоятелност на " Уест Хем ". Подобна е картината и към „ Стамфорд бридж “ на " Челси ". Ускоряването на темповете на всеобщо имунизиране последва наредбата от през вчерашния ден ваксини да се оферират на всички над 18 години заради загрижеността, че индийскят вид на Covid-19 се популяризира бързо и то измежду по-млади хора.
 Превръщат стадионите на Америка във имунизационни центрове Превръщат стадионите на Америка във имунизационни центрове
Американската администрация има намерение да поддържа предлагането на Националната футболна лига (НФЛ - професионалната лига на американ...

На доста други места центровете за имунизиране работят на цялостни обороти, изключително в Северна Англия, където по принцип има най-вече заразявания.

Междувременно бе обявено, че държавното управление съществено обмисля да отстрани потребността от самоизолация на хората с две дози ваксина. „ Скай нюз “ заяви, че има очевидни сигнали за тези планове на управляващите, само че това надали ще стане по-рано от датата, когато цялото пълнолетно население ще е получило първа доза. По предварителни сметки това може да стане преди края на юли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР