Дълбоки дупки са се отворили на Аспаруховия мост в посока

...
Дълбоки дупки са се отворили на Аспаруховия мост в посока
Коментари Харесай

Дълбоки дупки има на Аспаруховия мост в посока Варна

Дълбоки дупки са се отворили на Аспаруховия мост в посока Варна. Ямите са причина за произшествия. Те са рискови освен за преминаващите коли, само че и за мотористите и велосипедистите.

Граждани неведнъж са подавали сигнали за зейналите кратери, само че досега те не са запълнени. Аспаруховият мост е един от най-натоварените пътни сектори във Варна и злополуките са чести. Според автомобилния играч Тихомир Стратиев, дупките би трябвало да се запълнят в къси периоди, с цел да се избегнат пътни произшествия.

Дупките са дълбоки, имат огромен борд, който може да провокира пръсване на гума или щета в автомобила. Според мен това е причина за ПТП. Повечето от колите заобикалят дупката от лявата страна и навлизат леко в другото платно. Съответно, в случай че има автомобил в другото платно, биха нарушили неговия път, изясни Тихомир Стратиев, авто играч.

Дупките на моста са от няколко месеца. Две от най-големите са дълбоки повече от 10 сантиметра.

Направили сме организация и другата седмица ще бъдат запълнени. Надявам се да успеем колкото можем по-бързо, с цел да не сътворяваме стеснение на водачите, сподели Ивайло Маринов, кмет на регион " Аспарухово ".

При ремонта няма да се стопира придвижването по моста в посока Варна. Трафикът по оборудването обаче ще бъде усложнен при работата на спешните екипи.

Със средства от общинския бюджет ще бъдат запълнени с изключение на дупките по платното и други, по-малко компрометирани сектори по Аспаруховия мост. Докато дупките бъдат закърпени, автомобилни специалисти поучават водачите да минават със съобразена скорост по проблематичния сектор и да съблюдават знаците и разпоредбите за придвижване по пътищата.

И надлежно да се внимава за такива трудности по пътя, защото знаем, че по нашата републиканска мрежа има много такива места, не е единствено тук това нещо. Просто водачите би трябвало да бъдат с изострено внимание, движейки се по пътя, разяснява Тихомир Стратиев.

Предстои да бъде изработен главен ремонт и на основния път в Южната промишлена зона под Аспаруховия мост.

Ще бъде напълно ремонтирана улицата, сменени асфалт, осветяване. Така че доста по-добър тип и образ ще придобие промишлената зона. За страдание, качването на моста от Южна промишлена зона, там ангажимент има АПИ, уповавам се и те да се включат в ремонта, защото има огромна отворена фуга, сподели кметът на регион " Аспарухово ".

По тази улица главно се движат тежкотоварни коли, натоварени с петролни артикули и зърно. Това е една от аргументите секторът да е в неприятно положение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР