Daily Mail наскоро анкетира екипажа на борда на самолет за

...
Daily Mail наскоро анкетира екипажа на борда на самолет за
Коментари Харесай

Daily Mail: Как пътниците на борда се промъкват до първа класа

Daily Mail наскоро анкетира екипажа на борда на самолет за практиките, които използват пътниците от икономична класа, за да се наместят удобно в първа. Най-често срещаният подход, казват източниците, е да се промъкнат и да седнат на празна седалка, скривайки се под одеяло.
Одеялото, подсказва една от стюардесите, не ви прави невидими. Човешкото тяло лесно се различава под него.

Ето с какво ще ви нахранят на борда на Саудитските авиолинии (СНИМКИ)
Друга стюардеса споделя, че е откривала пътници, които седят в бизнес класа, защото имали бележка от лекар, в която се казва, че не могат да бъдат в икономичната.
В такъв случай, предупреждава тя, ще бъдете таксувани за бизнес класа. Не си пробвайте късмета, допълва бордовият асистент.
Тук е моментът да споменем, че всеки един от екипажа на самолета разполага със списък от пътници, които са настанени в икономична, първа или бизнес класа. Те постоянно проверяват кой къде е. Именно този списък им подсказва кой какви потребности и преференции е заявил.

Люксембург въвежда революционни промени, с които ще стане магнит за туристите
Най-честото наказание за преместване в неполагаща се класа е засрамването, казва мениджърът Джей Робърт. Провинилият се се изпровожда до неговото място, като за всички става ясно за какво става дума. Освен това в списъка той ще бъде маркиран като проблемен.
Възможно е, промъквайки се в първа класа, да станете жертва на по-сериозни последици. На излизане може да се наложи да заплатите разликата в билетите за икономичта и бизнес клас. Понякога тя възлиза на хиляди долари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР