Дагестан. Непобедения шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов никога не

...
Дагестан. Непобедения шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов никога не
Коментари Харесай

Спорт: Хабиб Нурмагомедов призова да се затворят всички нощни клубове в Дагестан

Дагестан. Непобедения първенец в лека категория Хабиб Нурмагомедов в никакъв случай не е крил, че не харесва това, което се случва през днешния ден в Дагестан. Преди няколко месеца той се разгневи на известния рапър Тимур Илдарович, по-известен като Тимати и показа, че неговите концерти са " шибани " и нямат място в Дагестан. Доста други бойци от този район поддържаха Хабиб Нурмагомедов и скочиха на Тимати. Миналата седмица в Дагестан беше убит член на Националната армия на Русия, след свада пред нощен клуб. Един от тримата обвинени за убийството е някогашния първенец Шахбан Мачаев.
Шампионът в лека категория Хабиб Нурмагомедов прикани да се затворят всички нощни клубове в Дагестан, а на тяхно място да отворят детски центрове, които той персонално ще поддържа:
" Искам да се обърна към моите сънародници и да ги попитам kаква изгода има обществото от тези нощни клубове? Напълно поддържам Елдар Иразиев, които прикани да се затворят всички нощни клубове в Дагестан ", сподели той.
Ето и цялото обръщение, което насочи към притежателите на нощни клубове в Дагестан, Иразиев, който беше подсилен от Хабиб Нурмагомедов:
" Искам да се обърна към всички притежатели на нощни клубове в Махачкала. Моля ви, да спрете с този замърсен бизнес. Това не е първото ликвидиране, пукотевица или намушкване. С тези мръсни пари вие храните вашите деца и фамилии. Това не е вярно. Моля ви, вместо тях отворете центрове за деца ".
Интересното в цялата тази преживелица е че обвинения за убийството Шахбан Мачаев е някогашен възпитаник на бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап Нурмагомедов.

Източник: MMA.BG - всичко за бойните спортове
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР