Да знаете, че връзката ви е истинска, е едно от

...
Да знаете, че връзката ви е истинска, е едно от
Коментари Харесай

10 признака, че връзката ви е истинска

Да знаете, че връзката ви е същинска, е едно от най-хубавите неща на света. Всеки се надява да срещне сътрудник, който го обича абсолютно, възприятията им са споделени и двамата са подготвени да създадат всичко за другия, с цел да бъде той благополучен.

Много хора приключват своите връзки, тъй като си мислят, че те не са същински. Това от време на време се оказва по този начин, от време на време не. Всички връзки имат върхове и спадове, само че е значимо и двамата сътрудници да бъдат отдадени един на различен и да се поддържат в сложните моменти.

Няколко са признаците, които демонстрират, че връзката ви е същинска. Ето кои са те:

Чувствате се подкрепени.

Без значение какво сте си сложили за цел да постигнете, знаете, че вашият човек ще бъде там, с цел да ви поддържа. Той постоянно ви предизвиква да следвате фантазиите си, тъй като има вяра във вашия капацитет. Дори когато започнете да се съмнявате в себе си, той е там, с цел да ви подсети, че ще се справите.

Чувствате се оценени.

Вашият сътрудник ви благодари всякога, когато извършите сладостен жест или му помогнете за нещо. Никога не се чувствате по този начин, като че ли той те приема за даденост. Партньорът ви вижда какъв брой доста старания влагате във връзката и не не помни да ви каже „ Благодаря “.

Чувствате се удобно.

Знаете, че връзката ви е същинска, когато вашият човек в никакъв случай не ви притиска да вършиме неща, които ви карат да се чувствате неловко. Той ви разрешава да взимате свои лични решения и почита всичко, което имате да му кажете. Когато сте с него, стомахът ви може да се цялостни с пеперуди, само че с изключение на тези щастливи нерви, се чувствате изцяло удобно с него. Всъщност даже тишината ви е комфортна.

Чувствате се чути.

Когато индивидът ви е с вас, той ви обръща внимание, а не на телефона си. Никога не се чувствате по този начин, като че ли кима с глава, без в действителност да слуша какво казвате. Когато разказвате истории, той е ангажирани с тях. Когато му казвате детайлности за себе си, той си спомнят за тях, когато е належащо.

Чувствате се в сигурност.

Знаете, че вашият човек би направил всичко, с цел да ви отбрани. Ако някой демонстрира пренебрежение към вас пред тях, те ще ви пазят гърба. Той постоянно прави всичко по силите си, с цел да ви накара да се чувствате в сигурност – прочувствено и физически.

Чувствате се разбрани.

Когато сте с вашия човек, чувствате, че той ви схваща. Той не ви се подиграва поради обичаните ви групи, книги или филми. Той не ви кара да се чувствате неудобно или нестабилно. Кара ви да се чувствате добре със себе си.

Чувствате, че не сте сами.

Вашият човек е постоянно до вас, когато имате потребност от него. Той се отнасят към вас с приоритет, тъй че няма да ви пренебрегва, когато времето е неловко. Той ще ви помогне постоянно, когато се борите с някаква компликация. Той е повече от ваш сътрудник. Той е най-хубавият ви другар и ваш съотборник.

Чувствате се красиви.

Вашият човек в никакъв случай не ви съпоставя с никоя друга или не прави несъответствуващи мнения за тялото ви. Той мисли, че изглеждате красиво, без значение дали сте облечени добре или не. Той в никакъв случай не ви дава причина да се чувствате несигурни по отношение на външния си тип. Когато вие сте щастливи, той е щастливи.

Чувствате се обичани.

Никога не се съмнявате дали вашият човек ще си тръгне, дали ще изневерява, дали го е грижа по-малко от вас. Знаете, че вашият човек е влюбен във вас, тъй като го демонстрира по милион дребни способи всеки ден. Кара ви да се чувствате като най-щастливия човек на света.

Чувствате се като себе си.

Не се преструвате на някого, който не сте, с цел да го впечатлите. Можете да му покажете същинското си, достоверно аз, без да се притеснявате дали ще ви съди. Вие сте уверени, че той ви харесват тъкмо такива, каквито сте.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР