Да започнеш връзка изглежда лесно – всичко е усмивки, секс

...
Да започнеш връзка изглежда лесно – всичко е усмивки, секс
Коментари Харесай

Шокиращо! Тези странни научни открития ще заздравят връзката ви

Да започнеш връзка наподобява елементарно – всичко е усмивки, секс и предпочитание да сте дружно. Но да поддържаш връзка? Това е напълно друга игра, с безчет неразбираеми правила. Ако въобще има такива. Ето обаче някои печеливши тактики, които ще оказват помощ на вас и на индивида до вас. По-малко разноски за сватбата = по-хармоничен брак

От годежния пръстен до първокласния ресторант и специфичния уебсайт, който документира пътя на щастливата двойка към олтара – не е изненада, че междинния размер на разноските за сватбите през днешния ден е по-висок от всеки път. В Съединени американски щати тази усреднена сума е достигнала 30 000 $ (като не броим медения месец).

Но можете да се замислите върху следната взаимозависимост – колкото повече булката и младоженецът са платили за Големия ден, толкоз по-кратък е бракът. Всъщност е изчислено, че най-хубави шансове за сватбен триумф имат двойките, които са похарчили по-малко от хиляда $.

Ако сътрудникът ви е изневерил един път, евентуално ще го направи отново

Представете си, че сте във връзка, и преди малко са ви изневерили. Усещането е извънредно. Но такива неща се случват и е значимо да продължите напред и да простите, изключително когато сътрудникът ви дава обещание, че това в никакъв случай няма да се повтори. Само че най-вероятно ще, сочи проучване, обхващащо над 500 души. То демонстрира, че един сътрудник, който е изневерил един път е с 3,7 пъти по-малко евентуално да изневери още веднъж. Всеки може да сгреши и заслужава да късмет да потвърди, че може да се промени, само че когато става дума за изневери, предишното държание е много явен предиктор за бъдещи забежки.

Гушкането след секс усъвършенства удовлетворението от връзката

Сексуалното задоволство е нещо, към което всички се стремим, само че дали сме наясно, че то значително зависи от това какво вършим „ по-късно “? Две нови проучвания заключават, че „ продължителността на ласките и близостта след секс се свързва с по-голямо задоволство от секса и на собствен ред, по-голямо задоволство от връзката. “ И по този начин, може да не пропускате завесите, свещите и подобаващата музика, само че в случай че желаете да оставите трайно усещане, оставете си задоволително време за обятия в щастливите минути след акта.

Мъжете, които гледат порно, са по-добри в леглото

Порното има неприятна известност – по ред основателни аргументи, като се изключи една: порното не трансформира мъжете в некадърни любовници. Вместо това, съгласно проучване в Journal of Sexual Medicine, мъжете, които гледат по повече часове порно, по-рядко имат проблем с ерекцията. Учените са открили, че вместо да понижава възбудимостта в действителния живот, гледането на порно – без значение какъв брой постоянно способства за това мъжете по-лесно да получават и да поддържат ерекция.

Излезте от обществените медии – те ви водят към раздяла

Експертите по взаимоотношенията са единомислещи: Фейсбук, Twitter и техните сходни са токсични за двойките, които търсят дълготрайно благополучие. Трудно е да се спори с тази констатация. 16 % от брачните двойки, които не употребяват обществени медии, са мислили да изоставен колегата си. За потребителите на обществени медии това число е двойно. Вие сами решавате, само че може би, когато става дума за трайно задоволство от живота, една връзка тежи повече Фейсбук.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР