Да задоволяваш сексуално един мъж е много по-лесно, отколкото си

...
Да задоволяваш сексуално един мъж е много по-лесно, отколкото си
Коментари Харесай

4 похвата, с които жената може да побърка всеки мъж в леглото

Да задоволяваш полово един мъж е доста по-лесно, в сравнение с си мислите. В тази публикация ще ви подскажем по какъв начин да вършиме страховит секс и да аргументите на мъжа до вас най-голямото наслаждение в живота му. ви оставя да се чувствате задоволени.

1. Бъдете наясно с неговите мечти, култове и перверзии
При другите мъже има разнообразни неща, от които го възбуждат неимоверно. Те може да варират от стегнат чифт дънки, впити в приказно щръкнало дупе, през секси обувки на ток или пък провокативно деколте. Може пък да си пада по нещо по-диво. Може да му харесва концепцията да те види в леглото с друга жена или с различен мъж. Или може би в действителност желае да опита анален секс с вас. Най-мощното нещо, което може да извършите за добруването на секса, е да разберете какви са фантазиите, култовете и перверзиите, които притеглят колегата ви, и по-късно да ги опитате с него.

2. Говорете мръсотии
Да, всички знаем, че мъжете се възбуждат най-вече от това, което виждат. Но това, което може би не знаете е, че бихте нараснали доста неговото полово задоволство, в случай че му говорите мръсотии, до момента в който сте в леглото. Първият стадий на това „ говорене “ е без думи. Трябва просто да наблегнете вашите стонове и стенания. Следващият стадий включва една или две думи. Опитайте провлачено да казвате: "Да " или "Това е ", или "О, Боже ", или "Не спирай! " Когато казвате тези изречения, вкарайте повече похот в гласа си, а след време без проблем ще изричате: "Обожавам, когато си толкоз корав и огромен ", "В харесва ми, когато пенисът ти набъбва в мен “, „ Люби ме по-силно “ или "Толкова добре ми пасваш "... Не забравяйте, че може да му говорите мръсно денем, пращайки му известие, което ще възбуди любознанието му за идната нощ.

3. Научете някои страхотни секспози
Едно от нещата, в които мощно имам вяра, е потреблението на вариации, в случай че желаете да накарате колегата си да свисти от наслаждение. Макар всички да имаме желани пози, в случай че се фокусирате единствено върху тях и ги употребявате още веднъж и още веднъж, неизбежно ще се отегчите от тях. Затова обогатете арсенала си от позиции, които ще донесат по-голям кеф и на двама ви.

4. Не забравяйте за оралния секс
Дори и да сте срамежливи в тая повърхност, би трябвало да сте наясно, че виртуозната орална обич прави чудеса за самочувствието и представянето на мъжа в леглото. Дори и да ви се коства необичайно, тренирайте на изсъхнало с подръчни средства като краставици, банани или дилдо. Резултатите няма да закъснеят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР