Да ви уведомя: спечелил съм всички дела срещу Комисията за

...
Да ви уведомя: спечелил съм всички дела срещу Комисията за
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев: Оневинен съм. Спечелих делата срещу Комисията за защита от дискриминация 


„ Да ви уведомя: спечелил съм всички каузи против Комисията за отбрана от дискриминация. И съм оправдан! А тези, които бяха писали жалбата, на база на която вие тук направихте една процедура да ме махнете от заместник-председателското място, са наказани да заплатят всичко “. Това сподели от трибуната на локалния парламент във Варна доктор Янко Станев.

В своето изявление пред сесията на варненския общински съвет доктор Янко Станев отбрани безвъзмедното прекачване на дяловете на община Варна в Очна болница на Медицинския университет в Морската столица. Той акцентира, че това е в изгода освен на жителите на града, а и на цяла Североизточна България, защото болничното заведение е единственото, профилирано в лекуването на очни заболявания в района.

„ Медицинският университет има съществена задача да образова и да лекува посредством своите многопрофилни лечебни заведения жителите на Варна, а в тази ситуация – и на Североизточна България. От 11 години работя по въпроса. Школата на проф. Константинов в лекуването на очни заболявания е най-хубавата освен в България, а съгласно мен – в Европа, и доказателство за това са визитите във Варна на екипите на профилираните самолети-очни лечебни заведения, с които идваха у нас да следят работата на експертите ни. Прехвърлянето на дяловете е едно извънредно морално решение “, приключи доктор Янко Станев, представен от dnesplus.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР