Да, вашата миялна машина е създадена за миене на съдове,

...
Да, вашата миялна машина е създадена за миене на съдове,
Коментари Харесай

Как да почистим съдомиялната

Да, вашата миялна машина е основана за миене на съдове, само че какво се случва с всички късчета храна и други замърсявания, които се отмиват? За страдание, те не изчезват вълшебен. Подобно на мивката, в случай че почиствате съдомиялната си машина добре, тя се предпазва от лъжливо мръсно място и би трябвало също по този начин да я спрат да усеща миризми, които могат да се пренесат във вашите (иначе чисти) съдове. Предлагаме ви разтвор от натурални съставки, който ще почисти съдомиялна машина единствено с един цикъл и без безусловно никакво триене.
Ето по какъв начин да почистите съдомиялната си машина:

 4 аргументи да употребявате съдомиялна машина 4 аргументи да употребявате съдомиялна машина
Едно от най-неприятните домашен отговорности е миенето на чинии. За да си улесните живота, да спестите време и да имате...
Изпразнете съдомиялната си и извадете или издърпайте долната решетка за съдове, доколкото е допустимо. Намерете канализацията и почистете към нея, като извадите филтъра и усърдно измиете. Проверете всички въртящи се рамена и изчистете всевъзможни останки  или натрупвания с хартиена забрадка.
Поставете 250 мл елементарен бял дестилиран оцет в купа (подходяща за миене в съдомиялна) на долната решетка на съдомиялната машина. Сега изсипете 100 g сода бикарбонат в дребен съд и го поставете върху горната решетка.
Пуснете съдомиялната машина и оставете оцета и содата бикарбонат да свършат своята магия. Оцетът е естествено антибактериален, разгражда натрупванията по време на разчистване. Соденият бикарбонат оказва помощ за разграждането на котления камък, породен от твърда вода, и работи дружно с оцета за надълбоко разчистване на вътрешността на вашата миялна машина.
След като съдомиялната машина премине през цикъла, оставете да стои затворена за 20 минути и като по този начин и парата ще спомогне  за почистването. Сега отворете съдомиялната машина и избършете вътрешността с кухненска забрадка или мека гъба. Наред с това, че е лъскаво чиста, вашата миялна машина ще направи чудеса и върху вашите съдове!
 Какво да вършиме и какво НЕ със съдомиялната Какво да вършиме и какво НЕ със съдомиялната
Съдомиялните от дълго време се постановиха като чудесни домашни помощници, само че доста домакини към момента позволяват неточности при използването им или пък не...
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР