Да увеличи семейството си с няколко малчугана би било сбъдната

...
Да увеличи семейството си с няколко малчугана би било сбъдната
Коментари Харесай

Диляна Попова иска още деца

Да усили фамилията си с няколко малчугана би било сбъдната фантазия за Диляна Попова. Моделът с поразяващо сини очи се надява най-малко още един път да гушне рожба, защото счита майчинството за прелестно.

„ Бих желала, най-много поради Борил, само че това е Божа работа. Много обичам децата, даже бих желала три или четири, само че няма да имам това време, защото въпреки всичко родих на по-зряла възраст “, описа пред сп. LOVE style тя.

Красавицата признава, че 3-годишният ѝ наследник наподобява външо 99 % на татко си - артистът Асен Блатечки, а вътрешно и прочувствено е на нея, тъй като е сензитивен, раним, бързо се натъжава и разплаква.

„ Между Борил и Асен има доста мощна връзка. Той по напълно друг метод поддържа връзка с него. Понеже ние сме повече дами – аз, майка ми, сестра ми и това внимание леко го е разглезило, само че към татко си има почит. Мъжката връзка си е друга “, разкри още тя, представена от Монитор.

Междувременно Попова не желае да разяснява любовния си живот, само че е безапелационна, че скоро не би вдигнала женитба. Това за нея това би бил подарък на по-късен стадий от живота ѝ, най-вече с цел да се види в булчинска рокля.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР