Да ти липсва той – твоята любов. Да, това е

...
Да ти липсва той – твоята любов. Да, това е
Коментари Харесай

Ако някой ви липсва, може ли да го усети? Да, и ето защо

Да ти липсва той – твоята обич. Да, това е много мъчително. Да не си с индивида, който обичаш се случва на съвсем всеки. Това е нещастна, само че неизбежна част от живота. Хората се местят, нещата се трансформират или просто не можете да намерите време един за различен в натоварените си графици.

За страдание, от време на време сте разграничени по аргументи, с които не е елементарно да се справите, само че има едно общо възприятие, което всяка разлъка има: копнежът. Степента на това какъв брой мощно се чувствате може да се промени, само че неналичието на хора в нашия живот е естествена реакция, когато сме разграничени. Често се случва и в двете направления, тъй че не е несвоевременно да попитате: „ Ако някой ви липсва, може ли да го усети? “

Ако някой ви липсва, може ли да го усети – признаци

И двамата се сънувате

Да сънувате някого, за който мислите постоянно, не е извънредно. Да ги сънувате постоянно, когато не сте мислили за тях, въпреки това, значи, че би трябвало да знаете нещо за тях. Ако постоянно сте в сънищата им, даже и да сте надалеч, може да почувстват, че ви липсват задоволително, с цел да ги посетите в сънищата им.

 Бляновете

Докато вършите домакинска работа, мозъкът ви се лута и внезапно се сещате за някого и какво може да прави и постепенно го виждате да си прави деня. Може да мислите за фантазиите като за мечти или истории, които си разказвате, само че постоянно има причина мозъкът ви да се отклонява към избрани неща. Един от тях може да бъде, че можете да почувствате, когато някой ви липсва. Същото е и за някой, на който му липсваш.

Всичко ви припомня за тях

Където и да отидете, инцидентно попадате на някой, облечен като тях, виждате обичаната му храна в менюто или някой ви предлага книга, която знаете, че обича да чете. Може да разговаряте с някого и ненадейно да си помислите, че той наподобява на индивида, който ви липсва, макар че не е по този начин.

Когато на някого му липсвате, количеството сила, което той изпраща, е голямо и навлиза във вашата среда, отразявайки се във всичко към вас. Това върви и в противоположната посока.

Чуване на гласа им

Когато някой ви липсва, той го усеща, само че може да не осъзнае, че това се случва. Всичко, което знаят, е, че те мислят доста и наподобява, че си на всички места.

По същия метод, по който виждат лицето ви в другите хора, те също чуват гласа ви – гласовете на другите хора звучат като вашите. Те гледат телевизия и могат да се закълнат, че са ви чули или си мислят, че сте вие по телефона, когато приказват с някого. Изпитвате същото, когато на някого му липсвате.

 Чувате ги да ви викат

Винаги се обръщате, с цел да видите дали са зад вас и се пробвате да привлечете вниманието ви, тъй като можете да се закълнете, че сте ги чули да ви викат. Работата е там, че се обаждат. Сърцето им се протяга и ви зове и единствено вие можете да го чуете. Същото се случва, когато някой ви липсва: те чуват да се обаждате.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР