Да търсиш отговори от реферите в английското първенство по футбол

...
Да търсиш отговори от реферите в английското първенство по футбол
Коментари Харесай

Култов Клоп, сравни съдиите в Англия с микровълнова

Да търсиш отговори от реферите в британското състезание по футбол е все едно да се опитваш да завържеш разговор с микровълнова фурна, съобщи мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп.

Германецът бе извънредно неудовлетворен от съдийството при провалянето на " алените " с 1:3 от Брентфорд.

" Опитах да приказвам с тях, само че това е все едно да водиш разговор с микровълнова - каквото и да става, няма да получи отговор. Винаги е било по този начин. Преди началото на сезона ни дадоха някои насоки и ни споделиха с какво да внимаваме, само че в мачовете всеки прави каквото си изиска. Винаги нещата са на кантар и те се възползват от това ", съобщи Клоп в изявление за beIN Sports.

Германецът направи три промени на почивката и съобщи, че единствено промяната на Върджил ван Дайк е обвързвана с физически проблем. Харви Елиът и Константинос Цимикас са напуснали поради тактически промени.

" Върджил усети мускулна болежка, само че е добре. Той самичък знае по кое време има проблем и по кое време му е нужна промяна. Не желаех да пожертвам здравето му. Физиотерапевтите ми предложиха същото. Не става въпрос за травма, а за напрежение в мускулите ", добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР