Да, Световното първенство по футбол в Катар бе събитие, очаквано

...
Да, Световното първенство по футбол в Катар бе събитие, очаквано
Коментари Харесай

Какво е влиянието на Световното първенство върху Шампионската лига?

Да, Световното състезание по футбол в Катар бе събитие, предстоящо от милиони последователи на Красивата игра, само че след мача за историята сред Аржентина и Франция, е време да насочим погледите си към второто най-интересно футболно събитие – Шампионската лига и смисъла, което Мондиал 2023 ще изиграе върху най-комерсиалния шампионат в Света.

Влиянието на Световното състезание върху Шампионската лига

Приблизително едномесечната претовареност, която футболистите имаха със своите национални гарнитури, тотално пренареди проектите на клубните треньори както в локалните шампионати, по този начин и в Шампионската лига.

Ако желаете да разберете по какъв метод Световното състезание играе роля върху Шампионската лига , някои от аргументите са:
Физическа форма Игрово време Нови любимци и мотивация
Липсата на игрови минути може да е основна

Със сигурност даже играчите, получили доста малко игрово време на Световното състезание по футбол, са щастливи, че са имали шанса да съставляват своята страна в най-престижния шампионат, само че дребният брой минути е причина за неприятна форма.

Играчи като Кингсли Коман, Лаутаро Мартинез, Трент Алекзандър Арнолд и Родриго получиха прекомерно малко време да разкрият своя капацитет и това сигурно ще се отрази на представянето им в Шампионска лига.

 Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР