Да сте заедно, но да живеете разделени от половинката си

...
Да сте заедно, но да живеете разделени от половинката си
Коментари Харесай

Да сте заедно, но да живеете разделени – възможно ли е

Да сте дружно, само че да живеете разграничени от половинката си е съвременен и автентичен метод към сантименталните партньорства, който не се подчинява на обичайните правила за взаимен живот. При тези взаимоотношения двойките умишлено избират да поддържат обособени домове или да сключат брак, само че да живеят настрана, като в същото време подхранват всеотдайна и любяща връзка. Това съглашение предлага неповторима композиция от персонална самостоятелност, гонене на самостоятелни желания и наслада от сантименталната връзка.

Тъй като актуалните взаимоотношения не престават да се трансформират, този тип от тях показва по какъв начин двойките могат да открият благополучие и задоволство, като в същото време зачитат своята неповторима еднаквост. В това встъпление ще навлезем в концепцията за това да сте дружно, само че не под един покрив, ще разкрием аргументите, които движат известността ѝ, и ще се ориентираме в другите аспекти на този нетрадиционен, само че все по-приеман любовен модел.

Какво тъкмо съставлява това да сте дружно, само че да живеете разграничени?

Да живеете разграничени с половинката си, само че все пак да сте дружно е неповторима обстановка, при която двойките поддържат сериозна връзка, до момента в който живеят в обособени семейства. При този актуален метод към любовта хората избират да запазят жилищата си, вместо да съжителстват дружно. Те се радват на прочувствената връзка, общуването и споделения житейски опит на обичайна връзка, само че резервират персоналните си жилищни пространства и самостоятелност.

Този режим на разделно живеене е публикуван измежду двойките, които ценят своята автономия или имат условия, които вършат взаимния живот сложен, като да вземем за пример географско разстояние или друг метод на живот. То е удостоверение за развиващия се пейзаж на сантименталните партньорства, като предлага различен метод за поддържане на дълбоки връзки при ценене на самостоятелните потребности и избори.

Защо да сте дружно, само че да живеете разграничени?

Трябва да го признаем, този вид взаимоотношения не е за всеки и за мнозина в действителност би бил чудноват и недопустим. Но има и други хора, за които това в действителност работи и ще ви кажем за какво.

Определяне на целите в кариерата

В днешния забързан свят доста фамилни двойки се сблъскват с взискателни кариери или благоприятни условия за работа, които може да изискват да живеят на разнообразни места. Да сте дружно, само че не под един покрив разрешава и на двамата им разрешава да преследвате професионалните си упоритости, без да вършиме компромис с сантименталната си връзка.

Смесени фамилии

Двойките с деца от предходни връзки постоянно намират за предизвикателство сливането на семействата. Да живеете в разнообразни домове и въпреки всичко да сте дружно разрешава да продължите да живеете с децата си, като оферирате постоянна среда за тях и в същото време резервират сантименталната си връзка с индивида до вас.

Географско разстояние

За двойките, които са разграничени от географско разстояние, този вид връзки оферират практично решение. Те им разрешават да поддържат прочувствената си връзка и обязаност, до момента в който живеят в разнообразни градове или даже страни, като заобикалят сложността на преместването. Те са женени, само че живеят настрана.

Лично пространство

Някои хора ценят високо съществуването на лично витално пространство. Да сте дружно, само че не под един покрив, ви предлага опция да поддържате обособена, удобна среда на живот, като в същото време се наслаждавате на прочувствените изгоди от сантименталната връзка. Това може да бъде освежаваща опция за тези, които преди са се борили със съжителството.

 Да сте дружно, само че да живеете разграничени – допустимо ли е Да сте дружно, само че да живеете разграничени – допустимо ли е

Поверителност

Да живеете разграничени физически, само че въпреки всичко да сте дружно подсигурява, че двойките се радват на висока степен на цялост на персоналния живот в връзките си. Това е изключително скъпо за тези, които ценят запазването на избрани аспекти от живота си в загадка или са изпитвали дискомфорт заради неналичието на персонален живот при взаимното си общуване.

Културни или религиозни аргументи

В някои култури или заради религиозни убеждения съжителството преди брака не се предизвиква. Затова тази връзка, за която приказваме, разрешава на двойките да се придържат към своите културни или религиозни полезности, като в същото време поддържат съществени взаимоотношения.

Не бързате да се обвързвате

Някои двойки избират тези връзки като преходна фаза. Тя им разрешава да не бързат, да се схванат по-добре и да изградят по-здрава основа, преди да поемат по-траен ангажимент да живеят дружно.

 да сте дружно Да сте дружно, само че да живеете разграничени – допустимо ли е

Здравни аргументи

Когато единият сътрудник има характерни здравословни проблеми или се нуждае от грижи, да сте дружно, само че не в едно жилище, може да бъде практично решение. То разрешава на двойката да остане прочувствено обвързвана, като в същото време подсигурява, че нужните ограничения, свързани със здравето, могат да бъдат ръководени дейно. Така те избират да живеят настрана, до момента в който са женени. Това не значи, че би трябвало да го оставите самичък в сложен миг, а просто, че за някои здравословни грижи е належащо повече персонално пространство.

Поддържане на пристрастеността

За някои хора физическата разлъка, макар че избирате да сте дружно прочувствено, може да помогне за поддържане на пристрастеността и вълнението във връзката. Партньорите могат да продължат да се „ срещат “ и да чакат с неспокойствие времето, което прекарват дружно, което може да помогне за поддържане на искрата и новостта във връзката.

В умозаключение ще кажем, че има доста видове взаимоотношения, които може да не разбирате, само че това не значи, че те не са подобаващи за някой различен. Просто би трябвало да разберете какво най-добре работи за вашата връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР