Да сте в сериозна връзка от години и да искате

...
Да сте в сериозна връзка от години и да искате
Коментари Харесай

4 начина да накарате партньора си да ви предложи

Да сте в сериозна връзка от години и да желаете мъжът ви да ви предложи, с цел да придвижите нещата на идващото равнище, е много постоянно срещано събитие. Но когато не видите вашия мъж да поставя никакви старания да направи връзката публична, може да започнете да се съмнявате в колегата си. Може също да започнете да мислите, че той не е сериозен за вас.

Това е моментът, в който бихте желали да знаете някои препоръки по какъв начин да го накарате да ви предложи и да изведете връзката си на друго равнище.

В една връзка, когато сътрудникът не предлага, това може да накара другия човек да мисли, че не са съществени по отношение на връзката си. Но дано ви кажем, че това не постоянно е по този начин.

Може би вашият мъж желае да забави нещата или не е сигурен дали сте подготвени за брак. Или може би той е толкоз удовлетворен от връзката и от метода, по който нещата стоят, че не усеща потребност да трансформира нищо. Причината може да е всякаква – и несъмнено, отговорът на това по какъв начин да го накарате да предложи може да е друг за другите хора. Няма повсеместен вид за всички, само че има някои фини способи, по които можете да опитате да уведомите мъжа си, че сте съществени за тази връзка и желаете да сте с него вечно.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

В тази публикация ще навлезем в тънкостите на една връзка и ще споделим с вас някои от най-хубавите способи да накарате вашия мъж да ви предложи брак. Да започваме!

Пуснете фини подмятания

Ако приятелят ви няма визия, че желаете да ви предложи, можете да пуснете фини подмятания, с цел да го накарате да разбере какво желаете от връзката. Например, планирайте да гледате дружно филм, в който има красива сцена с предложение, и по-късно кажете неща като „ Искам такова предложение “ или „ Това е толкоз красиво, постоянно съм си мечтала за нещо сходно ” Или в случай че и двамата обичате музиката, споделете с него песни, които приказват за обич, романтика и предложение. Можете даже да го маркирате в цитати за обич или брак, с цел да пускате подмятания тук и там, преди да се потопите напряко в тематиката, че желаете да ви предложи.

 да ви предложи 4 метода да накарате колегата си да ви предложи

Бъдете самостоятелни

Повечето хора не харесват, когато сътрудниците им се държат прилепчиво. В последна сметка никой не желае да се усеща задушен в една връзка и в разнообразни случаи това е съществена причина мъжете да се оттеглен и да не мислят за предложение. Това, че сте самостоятелни и виновни, може да накара мъжа ви да почувства, че сте съвършена за брачна половинка и да ви предложи, а по-късно и да се ожени за вас би било вярното нещо. В този случай би трябвало да дадете място на себе си, да излизате с приятелите си, да вършите домакинска работа сами и да бъдете виновни да свалите малко задължение от плещите му и да му кажете, че може да ви довери живота си.

 да ви предложи 4 метода да накарате колегата си да ви предложи

Ценете го

Противно на това, което доста хора имат вяра, мъжете също, тъкмо както дамите обичат да бъдат оценени и глезени. Колкото и гневни и самостоятелни да сте, в отдадена връзка би трябвало да работите като екип и да уведомите другия човек, че и вие имате потребност от тях. Благодарете му за дребните неща, които прави за вас и му кажете какво значи той за вас. Можете да създадете някои специфични мемоари, като напишете възприятията си на лист хартия и го поставите под възглавницата му – това сигурно ще озари деня му и ще го накара да се почувства обожаван. Тези дребни жестове способстват доста за укрепването на здрава връзка и за напредването на нещата напред, като това да ви предложи скоро.

Кажете му за вашето мечтано предложение

Ако има съответен метод, по който желаете да ви предложи, кажете му го. Сега има метод да повдигнете тази тематика – не започвайте да говорите за нея внезапно, в противоположен случай това може да го изплаши. Може да пускате реплики тук и там. Например, когато пазарувате, можете случайно да му кажете каква рокля бихте желали да носите, когато ви предложат или какъв пръстен бихте желали.

Отново, целесъобразно е да не поставяте прекомерно високи упования, в противоположен случай това може да отблъсне мъжа ви. Помнете, че не става въпрос за това по какъв начин да ви предложи, а любовта и мисълта, които вашият човек влага зад това. Затова му кажете за метода, по който желаете да се случи всичко, само че не го правете екстравагантно, с цел да не желаете натискът да го отблъсне.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР