Да сте необвързани не означава, че е дошъл краят на

...
Да сте необвързани не означава, че е дошъл краят на
Коментари Харесай

Четири причини да спрете да се тревожите, че не сте обвързани

Да сте необвързани не значи, че е пристигнал краят на света. Никой не е задължен да има връзка от самото начало, а още по-малко би трябвало да се тревожи за това. Понякога дамите изпадат в положение на меланхолия, че не могат да намерят подобаващия човек за съществени връзки. Неслучайно препоръките от психолози са, че е по-добре да останете сама за малко по-дълго време, в сравнение с да бъдете с човек, с който не се чувствате добре, единствено и единствено да не сте сами. Не е срамно или неудобно, в случай че приятелките ви към този момент са срещнали своите съществени сътрудници, а вие продължавате да сте сами. Има доста изгоди от това да не сте обвързани, които да ви накарат да забравите паниките си, че към момента чакате вашият обичан. Ето три аргументи да спрете да се тревожите, че още не сте намерили принца на бял кон.

Не би трябвало да се задоволявате с нещо по-малко. Страхът да останете сами не би трябвало да е вашата причина да излизате с някого. Лошо решение е просто да се „ задоволите “, тъй като това не визира единствено вас, само че и индивида, с който се виждате. Ценете и възприятията на близките. Спрете да се ненавиждате, тъй като сте сами. Не бива да определяте цената си от това дали имате сателит в живота си. Научете се да обичате всяка една част от тялото си и всекидневието си. Спрете да давате оценка на щастието си на краткотрайни и външни неща – това ще направи живота ви доста по-добър.

Можете да прекарвате повече време, опознавайки себе си. Вместо да останете тъжни и самотни, тъй като сте нямате човек до себе си, използвайте това време като опция да научите повече за вас самите. Всъщност ще имате свободата да вършиме това, което желаете, като каква храна да ядете, какъв филм да гледате или къде да отидете на отмора. Това е и уместно време да прекарате повече време дружно със фамилията и приятелите си. Не забравяйте, че сега, в който към този момент имате човек до себе си, най-вероятно ще прекарвате повече време с него, а не с тях. Насладете се на това време да се грижите за себе си и в последна сметка да се обичате повече. Така, когато пристигна моментът да срещнете верния човек, към този момент ще можете да го обичате толкоз, колкото сте се научили да обичате себе си.

Имате време да постигнете триумфи на други фронтове. Много хора ще се усещат зле, в случай че са сполучливи в кариерата си, само че не престават да бъдат сами. Не би трябвало да е по този начин. Пак ви споделяме, че цената ви не би трябвало да се основава на това дали имате сътрудник или не. Способни сте да станете който и да желаете и да постигнете всичко, към което се стремите в живота си, със или без сътрудник. Да имате връзка или да се ожените не значи, че ще станете сполучливи, тъй че не позволявайте на тези отзиви да ви накарат да се чувствате зле и безполезни за себе си. Съсредоточете се повече върху задачите си и всичко просто ще си пристигна на мястото.

Да сте самотни също има своите преимущества. Някои хора избират да не се женят, тъй като се радват на тази опция да живеят както си желаят. Това, че са самотни, им дава единствената независимост да избират къде да живеят, какво да ядат за вечеря и така нататък Да бъдете необвързани постоянно значи да имате по-малко обществени отговорности и най-вероятно ще се занимавате с заниманията и приключенията си, които не можете да вършиме, когато се омъжите или когато към този момент имате сътрудник. Хората, които остават самотни за цялостен живот, постоянно са също толкоз щастливи, колкото тези, които се женят. Те се научават да живеят живота си, заобиколени от своите другари и семейство, работят това, което желаят и правят обичаните си действия. Всичко това усъвършенства техния живот и благополучие. В множеството случаи те употребяват това, че са сами, с цел да пътуват повече и да извърнат по-голямо внимание на кариерите си. Неслучайно множеството съумели дами са необвързани или разведени.

Разбира се, с всичко това не желаеме да ви кажем, че би трябвало да останете сами безусловно. Да имаш човек до себе си е прелестно, само че даже и на този стадий това да не е по този начин, най-важното е да не забравяте, че не се нуждаете от някого, с цел да живеете пълноценно и да бъдете щастливи и в естетика със себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР