Да станете свидетел на пътно произшествие или последствията от него

...
Да станете свидетел на пътно произшествие или последствията от него
Коментари Харесай

Автомобилните експерти предупреждават, че често срещана грешка, когато видите произшествие, може да ви наложи глоба от £1000

Да станете очевидец на пътно произшествие или следствията от него може да бъде много притеснително - само че също по този начин може да бъде голямо напрежение за вашите финанси.

Автомобилни специалисти предизвестиха, че примамливият табиет, за който доста британци са отговорни, когато минават около конфликт, може да ви наложи смазваща очите санкция от £1000, както и точки в книжката ви. Аш Йънг, създател на CarMats.co.uk, предизвестява, че до момента в който тези събития могат да бъдат „ притеснителни за гледане “, е „ жизненоважно водачите да бъдат осведомени за подобаващите дейности “, които би трябвало да следват.

И по този начин, ето всичко, което би трябвало да извършите, когато шофирате през мястото на случай - и какво да избягвате.

Неотдавнашно изследване, поръчано от CarMats.co.uk, откри, че един на всеки 20 водачи в Обединеното кралство признава, че прави фотоси, когато пътува около пътни произшествия. Но това може да докара до санкция от £1000 и три наказателни точки върху книжката ви - тъй че ост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР