Да си влюбен е едно от най-хубавите и вълшебни чувства

...
Да си влюбен е едно от най-хубавите и вълшебни чувства
Коментари Харесай

4 разлики между истинската любов и да си влюбен

Да си влюбен е едно от най-хубавите и вълшебни усеща на този свят. Когато сте дружно, нищо друго няма значение, като че ли сте поставили розовите очила. Да обичаш някого и да си влюбен в него обаче може да наподобява като две страни на една и съща монета. Всъщност те са доста разнообразни една от друга и тук ще поговорим точно за всяка една от тях.

Ето и 4 разлики сред това да си влюбен и същинската обич:

Мимолетна против дълготрайна връзка

Да си влюбен в колегата ви постоянно е мимолетно прекарване, което се цени най-вече в началните стадии на ухажването. Когато се сблъскате с провокации или чести различия, може да ви се стори мъчно да се вживеете в страстите на другия, което може да докара до решението да се разделите.

Точно противоположното, когато в действителност обичате колегата си, вие полагате взаимни старания, с цел да преодолеете трудностите, които могат да зародят във връзката ви. Вие освен разбирате неговата позиция, само че и влагате непоколебима отдаденост, с цел да осигурите продължителност на връзката. Заедно с половинката си може даже да начертаете проекти за бъдещето, което е ясно доказателство за взаимното ви предпочитание за дълготрайна обич.

Препятствията са неизменима част от пътуването на всяка дълготрайна връзка. Въпреки това, когато съществува същинска обич, мощната пристрастеност и страстите, които и двамата споделяте, служат като източник на резистентност, давайки ви опция да преодолеете тези провокации с лекост.

 да си влюбен разлики сред същинската обич и да си влюбен

Притежание против партньорство

Да си влюбен до уши може да ви даде възприятие за благосъстоятелност и да ви направи преобладаващи по отношение на колегата ви. Понякога може да забравите неговите неповторими черти и да пренебрегнете потребността му от персонално пространство.

И въпреки всичко същинската обич може да сътвори баланс, при който и двамата да поставите здравословни граници и да се разглеждате като равни. В тази безвредна и изпълнена с доверие атмосфера няма да се страхувате да се загубите един различен или да бъдете лимитирани във връзката.

Налагането на волята на колегата ви единствено построява възмущение и разделяне, което затруднява запазването на връзката.

 разлики сред същинската обич и да си влюбен разлики сред същинската обич и да си влюбен

Желание против приоритет

Напълно обикновено е да признаете, че за някои двойки интимността в леглото заема най-високо място във връзката им. Тя ги сближава, насърчавайки възприятията на благополучие и приемане. Когато обаче в действителност обичате някого, желанията ви се простират оттатък елементарната физическа непосредственост. Подхранването на прочувствената непосредственост е също толкоз скъпо. Първоначалната пристрастеност и сантименталното възприятие могат да отслабнат с времето, само че копнежът да се подкрепяте и издигате един различен остава постоянно.

Тъй като привързаността ви към този човек е дълбока, фокусът ви се измества към обосноваване и оценяване един на различен повече, в сравнение с да разчитате само на физическо привличане. Култивирате удивление и обвързаност към възхитителните им качества и постоянно се стремите към тяхното благоденствие, даже в случай че това значи да дадете приоритет на техните потребности над своите. От друга страна, когато да си влюбен в някого води до обстановки, когато егоцентризмът постоянно надвива.

 да си влюбен разлики сред същинската обич и да си влюбен

Ангажирани против свободни

Ежедневието ни може да ни затрупа със отговорности и да ни остави малко свободно време, само че да отделяме време за обичаните си хора е жизненоважно.

Когато сте влюбени, може да ви е мъчно да намирате време за половинката си. Може да е елементарно да приемем, че единствено възприятията ще поддържат здрава връзка. Истинската обич обаче изисква непрекъснати старания за основаване на благоприятни условия за превозване на качествено време дружно.

Ако в действителност ви е грижа за половинката ви, намирането на способи да присъствате в нейния живот се трансформира в приоритет. Става въпрос за интензивно адаптиране на графика ви, с цел да се появите за тях, когато това е значимо. Именно това е разликата сред това да си влюбен в някого и в действителност да изпитваш обич към него.

И да изясним – да си влюбен е ужасно чувство и нормално то е първата стъпка към зараждането на същинска любов към някого. Просто някои двойки по този начин и не съумяват да я създадат.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР