Да си принцеса не е лесна работа. Поредното доказателство е

...
Да си принцеса не е лесна работа. Поредното доказателство е
Коментари Харесай

Норвежката принцеса Марта Луизе, Шаман Дюрек, кралският двор и титлата й

Да си принцеса не е лесна работа. Поредното доказателство е Марта Луизе - единствената щерка на краля и кралицата на Норвегия - Харалд V и София. След разискване със фамилията си, тя взе решение да не употребява купата, в случай че не взе участие в събития на кралския двор. А повода е не по-малко любопитна.

След като през 2017 година се разведе с бащата на трите си деца Ари Бен, през май тази година Марта Луизе разгласи, че е по отношение на американеца Дюрек Верек, който избира да назовава себе си " Шаман Дюрек, нравствен лидер и талантлив врач ".

47-годишната принцеса взима присъединяване в доста от неговите семинари, като последният подобен е кръстен " Принцесата и шаманът ". Това, несъмнено, провокира неодобрение в родната й Норвегия и в кралския двор, който я помоли да не употребява купата си " с комерсиални цели ".

Затова и Марта Луизе си направи нов профил в Instagram без думата " принцеса " в него. Там тя ще разгласява фотоси от дейностите си с Дюрек, които очевидно са много известни и доходоносни - измежду клиентите им са Гуинет Полтроу и Нина Добрев. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР