Да си пише човекът, какво лошо има? Всеки може да

...
Да си пише човекът, какво лошо има? Всеки може да
Коментари Харесай

Борисов неглижира и днешния пост на Божков: Да си пише, аз строия с колегите


Да си написа индивидът, какво неприятно има? Всеки може да написа. Аз строя с сътрудниците. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в отговор на предприемача Васил Божков, който през днешния ден излезе с нова обява в обществените мрежи, съобщи БГНЕС.

От фотография на Божков, качена във “Фейсбук ”, този път не се виждат буквите ББ, а телефонен номер. Чатът е от 2018 година, единият от 13 юни – когато е рожденият ден на премиера. „ PS: За развлечение: Ч.Р.Д., ББ! Пак “, приключва Божков, който демонстрира известията.

Вчера, когато в интернет излезе скандалният запис, на който се чува по какъв начин глас, наподобяващ доста на този на премиера, се изрича много нецензурно за редица политици и държавни мъже, той още веднъж не показва, че изключително се е трогнал, отговаряйки малко „ Забавляваме се ;) “.

На своя 61-ви рожден ден Борисов инспектира градежа на Автомагистрала „ Хемус “ в сектора от „ Боаза “ до пресичането с пътя Луковит-Угърчин, който включва и пътен възел „ Дерманци “.

„ Нека видят българите по какъв начин в скалата се прави път, като пчелички работят строителите. Много огромен прогрес са постигнали. Това, което съм поел като ангажимент към Севера и Северозапада, се работи на цялостни обороти. Да сме живи и здрави следващата година ще е готово “, сподели той.

Премиерът Борисов уточни, че интензивно продължава строителството на значими за страната инфраструктурни обекти като пътя Ботевград-Мездра.

По време на огледа с премиера Борисов бяха министърът на финансите Владислав Горанов и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

В инспектираното от премиера трасе на „ Хемус “ работи екип от над 50 археолози, разкрили скъпи артефакти. Специалистите акцентираха значимостта на откритото населено място, в което са намерили разнообразни типове преработвателни пещи – на 1100 и на 1700 години. „ Благодаря, че действате толкоз интензивно, а след това всичко това ще го покажем в музеите “, обърна се министър председателят Борисов съм археолозите.

Заместник-министър Нанков уточни, че над 4000 души работят на трасетата на „ Хемус “. Цялостното доизграждане на автомагистралата до 2024 година е главен приоритет в Управленската стратегия на държавното управление, защото бъдещето на Северна България и модернизирането на района е обвързвано точно със строителството на „ Хемус “, което ще обезпечи бърза и безвредна пътна връзка сред София и Варна. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР