Да се върнете при бившия си или не е въпрос,

...
Да се върнете при бившия си или не е въпрос,
Коментари Харесай

Да се върнете при бившия си – 4 въпроса, които да си зададете преди това

Да се върнете при някогашния си или не е въпрос, който съвсем всеки човек си е задавал след разлъка с колегата. Истината е, че е належащо известно време, с цел да изчезнат любовта и привличането сред двама души. Затова макар раздялата, тези усеща стартират да се прокрадват и да се връщат назад. Те постоянно изпълват главите ви с мисли дали сте постъпили вярно, като сме скъсали с този човек и да си дадете ли още един късмет.

Преди да решите да се върнете при някогашния си, ето няколко въпроса, които би трябвало да си зададете:

Каква е повода за раздялата ви?

Това е извънредно значим въпрос, който би трябвало да си зададете, преди да се съберете още веднъж, тъй като доста пъти аргументите са извънредно основателни. Но копнежът за другия човек е толкоз огромен, че не можете да сте надалеч от него и по тази причина избирате да се върнете при някогашния си.

Замислете се обаче за какво се разделихте. Причини като проблеми със съвместимостта, липса на схващане, ръководство на времето и неустановеност са няколко неща, върху които може да се работи, в случай че и двамата го желаете. Ако  обаче раздялата ви е разследване на невярност, неприятно отношение към другия човек или нещо сходно, тогава добре, помислете два пъти дали си коства да се върнете при някогашния си.

 да се върнете при някогашния си

Защо желаете да се съберем още веднъж?

Претеглете аргументите си, за какво желаете да се върнете при него? Това може да е  заради обич, грижа, обвързаност и религия в себе си, че вие двамата можете да се справите дружно. Тогава несъмнено би трябвало да се върнете и да се съберете още веднъж. Ако единствено мислите да се върнете с при някогашния си, тъй като сте прочувствено подвластни от него или не можете без него, това не е вярно. Ако той въобще не наподобява обиден от тази разлъка, тогава вие явно сте по-добре без тази връзка.

Ще дадете ли всичко от себе си, с цел да се получат нещата?

Да се върнете при някогашния си въобще не е толкоз елементарно. Ако желаете нещата да се получат, би трябвало да оставите всичко неприятно в предишното си и да започнете на чисто. Мъката от раздялата постоянно води до това, че просто се затваряте в себе си и спирате да мислите действително за нещата. Не ви интересува дали във връзката има капацитет или е станала изцяло токсична. Всичко, което ви интересува, е да сте с този един човек.

Помислете добре за това, преди да решите да се върнете при някогашния си. Поемете отговорност за дейностите си и си отговорете дали още има късмет за вас или просто протакате края, тъй като страстите ви са прекомерно нежни. Не забравяйте, че постоянно е по-добре да сложите края в този момент, а не да отлагате неизбежното и да се измъчвате още повече.

 да се върнете при някогашния си 1

Вашият сътрудник сигурен ли е като вас, че би трябвало да се съберете още веднъж?

Въпреки че сте изцяло уверени и ще извършите всичко, с цел да работи тази връзка, изцяло ли сте сигурни, че вашият сътрудник е на същата страница? Убедени ли сте, че той е също толкоз трагичен без вас, колкото и вие? Че е подготвен да даде всичко от себе си и да не се отхвърля от вас?

Ако да, тогава вие изцяло заслужавате да се съберете още веднъж и би трябвало да се върнете при някогашния си. Ако обаче той просто се връща с вас като акт на състрадание, тогава несъмнено не би трябвало да си губите времето, силата и страстите си за него.

И не забравяйте…

Връзката е благословия, когато сте с човек, който изпълва вашия свят и го прави по-добро място. Но също може да бъде същински пъкъл, в случай че сте просто междинна спирка в живота му. Затова мислете умно, преди да решите да се върнете при някогашния си. Разбира се, всеки заслужава втори късмет, само че все пак не позволявайте постоянно на сърцето ви да заблуждава мозъка ви!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР