,,Да се твърди, че Бюджетът е особено разточителен, е меко

...
,,Да се твърди, че Бюджетът е особено разточителен, е меко
Коментари Харесай

Денков за Бюджета: Всичко е във вашите ръце, вземете си решенията в НС


,,Да се твърди, че Бюджетът е изключително разхитителен, е меко казано несериозно. В момента обсъждате Бюджета и има оферти за увеличение на разноските в този Бюджет. Така че всичко е във вашите ръце оттук насетне, вземете си решенията в Народно събрание и когато сте подготвени със съответните решения, кажете по какъв начин би трябвало да наподобява бюджета``, съобщи министър председателят акад. Николай Денков от парламентарната естрада в отговор на въпрос на Има Такъв Народ.

“Няма потребност от камъни, когато решите може да гласувате, и аз ще си потегли, нямам никакъв проблем. Имам къде да отида за разлика от някои от вас”, добави Денков.

По време на парламентарния надзор в Народно събрание Цончо Ганев от “Възраждане” разкритикува Денков и уточни, че министър председателят продължава със “словоизлиянията си какво и по какъв начин би трябвало да се случи, тъй че “Възраждане” да бъде неразрешена. Той изиска да получи отговор на въпроса дали през днешния ден Денков ще се извини за дейностите си или ще подаде оставка незабавно.

“Ще си подам оставката като престанете да лъжете, което не знам дали ще стане скоро”, отговори министър председателят.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР