Да се старае винаги да изглежда възможно най-добре е едно

...
Да се старае винаги да изглежда възможно най-добре е едно
Коментари Харесай

Как да сме винаги красиви: Изпитани трикове, които ще са ви от полза

Да се старае постоянно да наподобява допустимо най-добре е едно доста похвално начинание за всяка дама. И в случай че си мислите, че цената на сходно наслаждение е дълги часове, прекарани пред огледалото, надълбоко се лъжете. Можете да го постигнете и доста по-лесно. Съществуват някои изпитани трикове, които ще ви разрешат да сте постоянно красиви – за лично самочувствие или поради някого, на който държите.

Поза

Нека да стартираме с позата. Всички, умишлено или не, постоянно регистрират първо женската поза. По-красиви и почтени наподобяват дамите, които вървят красиво изправени, с повдигната глава и изправени плещи.

Можете да имате отличен външен тип, хубав грим и моден аутфит като цяло, само че в случай че се движите прегърбени, това ще съсипе цялостната визия – коремчето ще наподобява по-издуто, бюстът – по-малък, шията – по-къса, а растежът – по-нисък.

Изражение

Киселата физиономия е в положение да съсипе имиджа ви повече, в сравнение с можете да си визиите. Неприятното изражение незабавно отблъсква хората, макар, че във всяко едно друго отношение може да сте съвършена. Направете следния опит – идете до огледалото, затворете очи и останете по този начин умерено за към минутка. След това отворете очи и се усмихнете. Какво ще видите? Една нежно и прелестно лице, свежо, благо, вдъхновяващо изражение. Превърнете това в всекидневен обред.

Нокти

Безцветният лак с лек полиращ резултат е най-подходящ за всекидневието на дейните дами. Първо, той е подобаващ за всеки тоалет и мотив. А даже когато лакът е почнал да се лющи или ноктите са пораснали, това не се вижда. Това, несъмнено, не може да се каже за по-атрактивния дизайн на ноктите, който изисква постоянна поддръжка, с цел да бъде постоянно в съвършено положение.

Коса

Освен грима и облеклата, косата също играе значима роля в основаването на верния имидж. Тя би трябвало да е чиста и свежа, само че в случай че по някаква причина не е останало време да я измиете, постоянно би трябвало да имате разполагаем „ проект Б “. Например, подобаваща за сезона шапка или пък я срешете с малко гел и я вържете на невисок кок, тъй че да не се възприема като мазна, а да е с „ влажен “ резултат.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР