Да се спрем накратко върху най-вълнуващите научнофантастични сюжети от предстоящите

...
Да се спрем накратко върху най-вълнуващите научнофантастични сюжети от предстоящите
Коментари Харесай

Космически одисеи и времеви примки: какво ще ни изненада киното тази година?

Да се спрем в резюме върху най-вълнуващите научнофантастични сюжети от идните министър председатели.

След забавянето на продукцията поради Коронавирус и стачките в Холивуд, идващите 12 месеца дават обещание да бъдат неповторима комбинация от дълго чакани планове и непредвидени нови продукции. Повече от половината от миналогодишните планове към момента не са гледани, което предвещава голям брой забавни филми и телевизионни излъчвания.

Особено внимание заслужават истинските произведения, измежду които има апокалиптичен мюзикъл, история за андроид, който изследва човешките страсти, и роман за клонинг, който живее постоянно.

Constellation (Apple TV)

„ Констелация “ (на някои места „ Съзвездие “) е нов сериал на Apple TV, в който Нуми Рапас играе астронавтка, която се завръща на Земята след галактическа злополука. Тя открива, че от живота ѝ са изчезнали основни моменти. Сериалът е написан от английския сценарист Питър Ханес и е режисиран от канадската режисьорка Мишел Макларън, известна с работата си по сериали като Доктор Ху, Уоландър, Breaking Bad (В обувките на Сатаната) и Game of Thrones (Игра на тронове). Очаква се „ Съзвездие “ да бъде вълнуващ научнофантастичен трилър.

Murderbot (Apple TV)

Murderbot е ефирен сериал, основан на поредицата книги Murderbot Diaries от Марта Уелс. Главният воин е андроид, който по едно и също време се ужасява и удивлява от човешките страсти. В основната роля е Александър Скарсгард, който дава обещание надълбоко и многостранно осъществяване.

3. Dark Matter (Apple TV)

Тъмната материя споделя за физик, изигран от Джоел Еджъртън, който се озовава в редом измерение, до момента в който неговият двойник заема мястото му в нашия свят. Сериалът е основан на романа на Блейк Крауч от 2016 година и дава обещание да бъде трогателен и динамичен научнофантастичен план.

Dune: Prophecy (Max)

Дюн: Пророчеството е поредност, показваща предисторията на „ Дюн “, разрастваща се хиляди години преди събитията в истинската книга на Франк Хърбърт. Поредицата ще опише за произхода на сестринството Bene Gesserit. Проектът се основава от сина и внучката на Франк Хърбърт, Брайън и Ким, и опитната телевизионна сценаристка Алисън Шапкър.

Alien (FX)

Сериалът „ Пришълецът “ е предистория на фамозния франчайз, разказващ за произхода на андроидите и корпорацията Weyland-Yutani. Събитията се развиват на Земята 30 години преди първия филм. Автор на сериала е Ноа Хоули, прочут с работата си по „ Легион “ и „ Фарго “.

Mickey 17 (Warner Bros)

„ Мики 17 “ е научнофантастичен филм на режисьора Бонг Джун-хо, в който Робърт Патинсън играе вечен клониран воин. Филмът е основан на разказ и дава обещание да бъде един от най-необичайните планове на артиста.

Civil War (A24)

„ Гражданска война “ на Алекс Гарланд е екшън, чието деяние се развива в близкото бъдеще на Съединени американски щати, които претърпяват революция, откакто властническо държавно управление поема властта. Филмът дава обещание да бъде настоящ и да предизвика полемики.

The End (Final Cut For Real)

„ Краят “ е музикален филм на режисьора на документални филми Джошуа Опенхаймер с присъединяване на Тилда Суинтън и Майкъл Шанън. Филмът наблюдава най-богатото семейство в света, което живее в бункер след края на света.

The Electric State (Netflix)

„ Електрическата страна “ е постапокалиптична история, основана на графичен разказ от 2018 година В центъра на сюжета е тийнейджърка, която пътува из антиутопичните Съединени щати през 1997 година със своя робот-играчка. Продуценти на кино лентата са братята Русо, известни с кино лентата „ Отмъстителите: краят “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР