"Да се отива в прокуратурата със списък от хора, взети

...
"Да се отива в прокуратурата със списък от хора, взети
Коментари Харесай

Евелина Славкова не изключва появата на нов ляв проект преди да приключи мандата на Радев

"Да се отива в прокуратурата със лист от хора, взети от Гугъл, е малко несериозно от страна на министър председател. " Това съобщи в ефира на Нова Нюз социологът Евелина Славкова.

"Много по-важни въпроси за българите не се вземат решение от държавното управление, то приказва за имена, изнесени от Гугъл, не толкоз за непрекъснато възходящите цени на стоките. Това държание ще докара до понижаване на електоралната поддръжка. Нужен е баланс сред обществените въпроси и останалите тематики, това в този момент не се вижда ", изясни Славкова.

Тя предвижда, че в случай че цените не престават да се покачват, общественото напрежение ще нараства.

"Това държавно управление най-вероятно няма да изкара цялостен мандат, само че може да има и ново държавно управление в границите на този парламент ", счита Славкова.

Славкова не изключи опцията да има и договаряния сред "Продължаваме смяната " и ГЕРБ.

"Трябва да се има поради, че хората одобряват това държавно управление като план на президента Радев и той ще се опита да се дистанцира от него ", означи тя.

Социологът счита, че нов план на Радев може да се появи преди приключването на мандата му и по всяка възможност ще бъде с лява устременост.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР