Да се ожени за Кейт Мидълтън определено е най-доброто решение,

...
Да се ожени за Кейт Мидълтън определено е най-доброто решение,
Коментари Харесай

Когато Кейт и Пипа са супер тандем

Да се ожени за Кейт Мидълтън несъмнено е най-хубавото решение, което принц Уилям е взимал през живота си. Той има до себе си красива жена, страхотна майка и брачна половинка и отдадена на службата си към към кралския двор принцеса. А един ден ще бъде достойна съпруга на английския крал.
 Кейт Мидълтън и една отказана среща с Доли Партън
Певицата, която отхвърли на Кейт

И на принцесите се случва

Кейт обаче идва е комплект с един огромен и значим бонус - нейната сестра Пипа. Двете имат извънредно близки връзки, макар че всяка е погълната от фамилията и ежедневието си. Споделят и доста общи ползи. А всички толкоз ги харесват, че сигурно биха успели да реализиран всичко, което си наумят.

Според някогашния кралски сътрудник за Военновъздушни сили Джени Бонд, двете сестри могат да бъдат страховит тандем, с който всички ще би трябвало да се преценяват, в случай че се възползват от " несравнимия " подарък, който имат. След като стана част от кралския двор, Кейт Мидълтън сигурно доста е лимитирала листата на доверените си хора, а преди всичко в него са нейните родители и сестра й Пипа. 
 Снимка 620265

" Да знаеш, че това, което казваш, няма да излезе по вестниците, е подарък, който е непостижим за членовете на кралското семейство ", разяснява Бонд. И двете не престават да бъдат неразделни както преди, по този начин и в този момент. Събира ги не само семейната им връзка, само че и желанието им да създадат смяна в света - да вземем за пример в областта на образованието, благотворителността и грижите за психологичното здраве.

Освен това Кейт и са запалени по спорта и за тях е много важно да предадат обичта към него и на своите деца. Затова ги възпитават по този начин, че постоянно в програмата им да има време както за учене, по този начин и за физическа интензивност. 
 Снимка 576568

През 2021 година принцесата на Уелс започва Кралския фондационен център за ранно детство, а Пипа приключва с магистърска степен по физическо образование, спорт и физическа просветеност Университета на Уелс Тринити Сейнт Дейвид. Това й дава убеденост да съобщи, че има задоволително познания и умения, свързани с физическото развиване в най-ранните години, предава Woman&Home.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън на корицата на списание Mountain Rescue
Никой не очакваше това от Уилям и Кейт

Двойката се появи на необикновена корица

Затова и кралският сътрудник допуска, че в случай че сестрите обединят старания към тази своя идея, ще съумеят да направят голяма смяна. Засега Кейт Мидълтън и Пипа Мидълтън не са оповестили собствен общ план, само че сме сигурни, че е въпрос на време това да се случи. А привързаността им както една към друга, по този начин и към децата, е мощна движеща мощ, която подсигурява на двете триумф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР