Да се ограничи рекламата на чипс, захарни изделия, безалкохолни напитки

...
Да се ограничи рекламата на чипс, захарни изделия, безалкохолни напитки
Коментари Харесай

Бомбата на деня! Решение на ЕС в България, удря зверски Роналдо и Меси! Двамата олекват с милиони, вредни са

Да се ограничи рекламата на чипс, захарни произведения, безалкохолни питиета и всевъзможни нездравословни храни освен по малкия екран, само че в интернет и всички обществени мрежи като фейсбук, както и посредством известни персони. Освен това да се спрат промоциите в магазините на храни, в които има доста сол, захар или трансмазнини, с цел да бъдат предпазени децата от тях и последващото потреблението им надебеляване.

Тази смяна планува да вкара Европейският съюз. Решението бе взето на съвещание на Съвета по претовареност, обществена политика, опазване на здравето и потребителски въпроси, което се организира през вчерашния ден с ръководител здравният министър Кирил Ананиев.

Забраната ще се разпростре и върху потреблението на звезди или герои за рекламата на нездравословни храни. След влизането ѝв мощ футболните звезди като Лионел Меси и Кристиано Роналдо да вземем за пример към този момент няма да могат да популяризират чипс, кола или вериги за джънкфуд. Това ще удари с милиони по звездите, тъй като договорите им за реклама са галактически.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР