Да сънуваш бившия си година след раздялата може да ти

...
Да сънуваш бившия си година след раздялата може да ти
Коментари Харесай

Да сънуваш бившия си – истински кошмар! Ето кои са причините

Да сънуваш някогашния си година след раздялата може да ти се стори в действителност необичайно или даже много тревожно. Но също по този начин е изцяло обикновено. Ако сте се разделили преди година, да сънуваш индивида, с който към този момент не си говорите даже, евентуално наподобява изключително озадачаващо.

 

 Да сънуваш някогашния си - същински призрачен сън! Ето кои са аргументите

Ето какво в действителност значи да сънуваш някогашния година по-късно

 

Заради това, което символизират за любовта

Изглежда в действителност необичайно да сънуваш някогашния си, тъй като вашата връзка е завършила от дълго време, а и не е нито първият, нито пък последния ти сътрудник.  Но в действителност има смисъл, когато схванеш, че сънищата са значително репрезентации, а не имат безусловно значение.

Може да откриеш, че в сънищата ти се появява избран някогашен поради това, което съставлява за теб. За теб той може да бъде знак на почтена обич, пристрастеност, неспокойствие, чувство за обичан и предпочитание и така нататък Така че, с цел да схванеш за какво в действителност го сънуваш, запитай се какви мемоари и асоциации основава той в мозъка ти.

Той те е наранил

Разбира се, освен позитивните асоциации, които имаме за някогашните, ни карат да мечтаем за тях. Ако имаш минали контузии за тази връзка, даже и години да са минали, те към момента може да се появяват постоянно в съня ти.

Може би това е била изцяло токсична връзка, която ти е предизвикала доста болежка и страдалчество. Може би е включвало смазващо изменничество, като невярност. Значимите събития в живота ни и хората, които вземат участие в тях, могат да оставят трайни следи у нас. И да ни бележат по много противен метод.

Стресовите обстановки и контузиите, които се случват по време на пробуждане, са извънредно прочувствено значими прекарвания. Изследванията демонстрират, че вследствие на това те са добре показани в сънищата. Емоциите, които носиш със себе си, поддържат този някогашен жив в главата ти, макар че се разделихте преди години.

Жадуваш за фамилиарност или връзка

Понякога, когато мислим за някой от предишното си, това е, тъй като по някакъв метод ни липсват тези сходни интимни усеща в живота ни. Но това не значи, че тъкмо хората, които сънуваме желаеме да забележим още веднъж. Или че ни липсва да беседваме особено с тях. Просто жадуваме за някаква връзка.

Бившият ти и връзката, която в миналото сте споделили, са показване на това чувство.  Ето за какво сънищата за някогашни от време на време наподобяват толкоз действителни и провокират доста страсти. Те не са просто инцидентни мисли, а в действителност се основават на предпочитание за непосредственост.

Дори и да не сте близки в този момент, в съзнанието ти той към момента съставлява тези любовни усеща, които си изпитвала по това време. И в случай че с него си се чувствала мечтана, обичана и щастлива, изцяло обикновено е това чувство да ти липсва.

Имаш неизказани думи

В края на една връзка доста може да остане неизказано. Особено в случай че си имала какво да кажеш на някогашния си в съня, това може да е за избрани неизказани думи или страхове, които в този момент намират глас.

Когато приказваме за това, че сънищата са знаци, едно нещо, което постоянно забравяме е, че те могат да бъдат и послания. Те могат да ни кажат неща за себе си, както и за другите. А от време на време те даже могат да приказват непосредствено за нашите страхове и паники. Може неумишлено да се опитваш да съобщиш избрани неща, като ги казваш в сънищата си.

В прочут смисъл това е психическо освобождение за теб. Ще кажеш нещата, които не си имала опция да кажеш през времето, в което бяхте дружно.

Сега имаш сходни терзания за връзките

Сънищата за някогашен може да са свързани и с това по какъв начин се чувстваш в връзките си като цяло. Проучванията откриха, че значими тематики от взаимоотношенията могат да се появят още веднъж в сънищата ни.

Например, в случай че си била излъгана от сътрудник, проучванията демонстрират, че е по-вероятно да сънуваш невярност спрямо хора, които не са били излъгани.

Ако се чувстваш несигурна в сегашна връзка, може да мечтаеш за предходна такава, в която си се чувствала повече уверена. Или може би чувстваш, че в актуалната ти връзка няма задоволително обич и това е проблем, тъй като мислите за някогашния не престават да изпълват мозъка ти. Причината, заради която сънуваш някогашния си, е, че подсъзнателно сравняваш настоящата си обстановка с неща, които също си почувствала с него. Паралелите сред някогашния ти и проблемите на връзката в този момент даже не би трябвало да са сантиментални.

Не си траяла след раздялата

Имаш ли още усеща към този мъж? Може да са минали години, откогато сте се разделили, само че няма гаранция, че възприятията ще си отидат, след раздялата. Понякога остават цялостен живот в сърцето ти. Е, не е по никакъв начин прелестно, но…

Много хора към момента обичат някогашните си сътрудници. Понякога нещо те кара да мислиш за него с трогване или да се чудиш какво би могло да бъде в случай че още веднъж се съберете. И по този начин този човек постепенно завладява съзнанието ти, а по-късно се появява и в сънищата ти. Може би искаш да се събереш още веднъж с него? Ако в действителност не си траяла напред, не е изненадващо, че някогашният ти се появява в съня ти, без значение какъв брой време е минало, откогато не сте дружно.

Пропускаш нещо, което той съставлява за теб

Да сънуваш някогашния си не значи, че ти липсва самичък по себе си. Това обаче може да значи, че ти липсва нещо, което в миналото си имала в живота си. Това може да е качество, което е имал някогашният ти. Например, неговото възприятие за комизъм, загрижеността му или позитивното въодушевление.  В този смисъл, не ти липсва самия човек, а част от неговите качества и метода, по който те караше да се чувстваш.

Може даже да не е една от личностните черти на някогашния ти, която ти липсва. Може също да е нещо, което липсва в теб или в живота ти. Щастлива ли си?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР