Да съберат възможно най-много двойки, склонни да демонстрират любовта си

...
Да съберат възможно най-много двойки, склонни да демонстрират любовта си
Коментари Харесай

Лорина Камбурова събра с обява двойки за целувка пред камера

Да съберат допустимо най-вече двойки, склонни да показват любовта си посредством продължителна целувка пред камерата – тази концепция стои в основата на новото видео на дуета Росен Пенчев и Лорина Камбурова - Ross`n Lorina.

Песента носи името Rusty Fall и е въодушевена от връзката сред Пенчев и брачната половинка му Бояна Бъчварова, която все още също работи със звездата от „ Скъпи наследници “ по авторския им театър „ Портретът “. Проектът е взаимен и с Мариана Георгиева, а все още търси сцена, както у нас, по този начин и в чужбина.

„ Много съм горда от Rusty Fall. Успяхме да съберем доста хора, които да се целуват за клипа, като даже една двойка се целуна за първи път пред камерата”, безапелационна бе Камбурова пред bTV. Парчето отстоява тезата, че остарялата обич наслойка не хваща, а героите в музикалния минифилм актрисата и Певчев събрали посредством публикация в обществените мрежи. Режисьор на видеото е Ясен Григоров, която изяснява, че творбата му е „ една образна игра “.

Rusty Fall е и първото парче на Ross`n Lorina, част от албума им 4U, който би трябвало да се появи на пазара точно на Свети Валентин следващата година. Премиерата на видеото към песента се състоя във вторник вечер в клуб „ Книгата “, а незабавно по-късно последва и лайв осъществяване на групата.

Източник: Монитор

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР