Да са наясно почитаемите ми съграждани – тази година от

...
Да са наясно почитаемите ми съграждани – тази година от
Коментари Харесай

София прайд под патронажа на Кирчо и Кокорчо. Не пипайте децата ни, ей!

Да са наясно почитаемите ми съграждани – тази година от „ София прайд “ се хвалят, че за първи път на „ проявата им “ ще бъде издигната детска сцена.

Да, детска сцена, сцена за деца.

Дойдохме си на думата. Вече не се крият, маските са паднали.

Ето по тази причина е цялата скотщина – да заразят съзнанието на децата, да подменят полезностите им, визията им за нормалност и естествена обич, каквато може да бъде допустима единствено сред мъж и жена.

Така написа в Светото писание, по този начин сме устроени, по този начин сме възпитани, по този начин повелява моралът по нашите земи.

…И какви скечове ще бъдат изпълнявани на въпросната детска сцена съгласно вас? Какви послания ще бъдат отправяни? " Майка ми се споделя Гошо, това по никакъв начин не е неприятно... "
свързани новини201044преди 11 часа124565преди 13 часа
Може би ще им четат и определени цитати от Истанбулската спогодба?

Това е идващият рубеж на асимилацията, откакто продадем Македония. Това е идната цел пред марионетното държавно управление - бракове сред хомосексуални и право да осиновяват малолетни.

12-а година към този момент поносим тези сбърканяци да показват на улицата, че са сбърканяци и да се дуят безсрамно на всички останали, които не са като тях. Наричат го помпозно " право на самоопределяне ". Били репресирани, потискали ги, а в действителност всички държавни органи не дават косъмче да падне от въртеливите им отверстия - сакън някой да не ги обиди, да не каже, че са педерасти...Дръзне ли, незабавно попада под ударите на Комисията за битка с дискриминирането.

Фандъкова си трае, пасува и подписва разрешителните. Как да откаже - нали ще я вдигнат на балон, ще потекат едни възвания и митинги от присъдружните гейовини - Български хелзинкски комитет, " Да, България ", " Капитал ", Зелените, всякакви двуцевки-общественици и коментатори по малките екрани, целия соросоиден мейнстрийм.

Както аз не разгласявам, че съм естествен, по този начин не искам някой различен да ми тика под носа перверзията си, плезейки се из центъра на София. И да я трансформира в начин на живот.

От години върша какво ли не - предизвиквам подписки на публицисти и интелектуалци до общината да спре парада, като накърняващ възприятията на хетеросексуалните хора, пиша публикации, приказвам в разнообразни малките екрани...Не, не е и не. Педалите са като ято и се крепят на всевъзможни равнища.

В момента са изключително изнаглели, защото към този момент публично са на власт и си имат държавно управление. Финансовият министър е от меките китки, приписват му усеща по едно и също време към шефа на Национална агенция за приходите и към културния министър. А министър председателят се рови в „ Грайндър “…

Е, по какъв начин да се пребори човек с сходно знамение?

Като нищо „ София прайд “ към този момент ще минава под патронажа на Кирчо и Кокорчо.

Ако имах партия, щях обезателно да желая тест за опиати и инспекция за гей пристрастености за всички депутати и министри. Хомосексуализмът е съвършен мотив за изнудване, както и манталитетна причина за несъмнено властово държание.

Това, несъмнено, са фантазии. На първо време предизвестявам да не пипат децата. Там към този момент може да станем на кълбета.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР