Да са живи и здрави и лекарите и сестрите тука.

...
Да са живи и здрави и лекарите и сестрите тука.
Коментари Харесай

Директно От Военна Болница! Животоспасяваща Операция За Най-Известен Български Шоумен! Молим Се За Самия

" Да са живи и здрави и лекарите и сестрите тука. Посрещнаха ме като държавен глава, като президент, абе напряко, като Тодор Живков. Веднага ми направиха всички нужни проучвания и на следващия ден от 9 ч. (днес - б.р.) трима от най-хубавите български професори по сърца, ще ме оперират. Ще ми сложат машинка, която да оправи пулса и кръвното налягане. Вчера като ми мериха пулса беше 160, но то може да е и от младите сестрички тука ", не губи възприятието си за комизъм паметният шоумен.

И до момента в който преди два дни той го беше блъснал на умиралка, през днешния ден оптимизмът му към този момент се беше върнал.

" Като ме изпишат, ще изляза от Правителствена болница с цигански оркестър. А като се върна в Търново ще дам курбан по тази причина, че още веднъж съм се избавил от гибелта. Приготвил съм няколко дамаджани с 20-годишно вино, кашони с отлежало уиски и суджук от дива сърна ", горещи се Пищова.

" Цялата българска мафия ми се обади да ми каже, че ще палят свещи по църкви и манастири, и ще стискат палци да се оправя. Всички ме обичат, тъй като аз съм си национален човек и в никакъв случай не съм кътал нищо за себе си. Каквото имам, постоянно съм го давал за народа, за купони, пиянство, ястие и дами. Затова и в цяла България и в целия свят съм прочут като Любимеца на народа, а дамите са луди по мене и желаят да се развеждат. Сега след интервенцията ще би трябвало 2-3 месеца малко да се вардя от мощни безредици, обаче минат ли, ги започвам отново манекенките ", заканва се половият спортист на Велико Търново, представен от " Монитор ".
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР