Да разберете дали връзката ви с даден човек е сериозна

...
Да разберете дали връзката ви с даден човек е сериозна
Коментари Харесай

8 начина да разберете дали връзката ви е сериозна или не

Да разберете дали връзката ви с даден човек е сериозна или не от време на време може да се окаже сложна задача. Ако се притеснявате да говорите непосредствено с вашия човек за взаимоотношенията ви, а в това време получавате смесени сигнали от него, това може да докара до комплициране.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Въпреки че най-хубавият метод да изясните всичко остава директната връзка, то има някои способи да разберете в какъв стадий е връзката ви. Ето и кои са те:

Ако и двамата спите единствено един с различен, връзката ви е сериозна

Това е голям знак, изключително в свят, в който верността е толкоз мъчно срещана, за жалост. Да речем, че към момента не сте провели „ формалния “ диалог, само че сте открили, че не спите с други хора. Това значи, че има възможност да се улеснявате в сериозна връзка с индивида, само че изчаквате да станете формален детайл.

Говоренето за бъдещето значи, че задължението е на дневен ред

Може да звучи явно, само че хората постоянно се концентрират върху сегашното. Това, че сте в сериозна връзка, значи, че се стремите към взаимно бъдеще.

Има прекалено много двойки, които просто не се сработват по разнообразни аргументи, като незрялост, несъответственост, разнообразни цели и така нататък За да изградите бъдеще, би трябвало да се концентрирайте върху равнището си на съгласуемост. Колко огромен е шансът ви да се сработите до края на живота си?

 

 

Връзките разчитат на доверие, а инцидентните запознанства не

При инцидентните запознанства хората не взимат нещата толкоз съществено. Ако някой излъже, не се включват същински страсти.

В същото време, в случай че връзката ви е сериозна, тези неща ще разрушат доверието, а доверието не е нещо, което желаете да загубите. Почти невероятно е да си го върнете и има възможност да прекарате времето си извинения към колегата си и да се чувствате непълноценни, до момента в който любовта изчезне и от двете страни.

 връзката ви 8 метода да разберете дали връзката

Не приемате времето в леглото просто като физическо наслаждение

Макар да не е за всеки, сигурно има хора, които нямат нищо срещу да спят с някого за една нощ. Но в края на краищата това не значи нищо повече от придвижването на океана. Ако връзката ви е сериозна, то интимността би трябвало да е значима. Това е по този начин, тъй като там има любовна връзка и тя прави акта освен това от просто физическо деяние. Откъде знаете? Можете да го почувствате и да го видите в дейностите на колегата си.

В една връзка сте близки с приятелите на другия

Трябва да употребявате срещите с другари като аршин при измерването на това къде се намирате на времевата линия на запознанствата против връзката. Ако сте близки с приятелите му, това е добър знак за развиване на връзкат виа. Не е наложително да ги харесвате всички, само че най-малко полагате старания.

Разбира се, приятелите му са в близост, тъй че те са значими за него, както и вашите за вас. Ако визиите някого пред околните си хора, значи той е направил нещо вярно и е заслужил пътя си към вашите другари. Ако не беше съществено, в никакъв случай нямаше да се доближите до тях. Същата е и противоположната обстановка.

 

 

Търсите прочувствена поддръжка един от различен във връзката ви

Една от главните разлики сред статута на инцидентните запознанства по отношение на връзката ви е, когато има прочувствена съгласуваност. Когато двама души се съберат в сериозна връзка, без значение от всичко останало, те имат мощна прочувствена връзка. Любовта е налице, а това е дума, която не се употребява в инцидентните взаимоотношения.

Лицето ви липсва, когато го няма, влагате сила, с цел да го извършите благополучен, и го включвате в процеса на взимане на решения. Съществува както предпочитание, по този начин и здравословно равнище на потребност да имате този човек в живота си.

 връзката ви 8 метода да разберете дали връзката

При инцидентните запознанства не се дават и не се съблюдават обещания

Една от главните разлики сред това по кое време връзката ви е сериозна и по кое време не е неналичието на обещания. Когато се срещате повърхностно, несъмнено, имате условие да се почитате, само че не дължите на индивида нищо. Това значи, че нямате обещания да вършиме каквото и да било за другия човек.

Това може да значи също, че обещанията не се съблюдават. Това не е хубаво, само че се случва. В една връзка обаче обещанията освен се дават, само че и се съблюдават.

Връзките са свързани с скъпо време, прекарано дружно

Случайните запознанства не значат, че постоянно сте в спалнята. Въпреки това не се залага на качественото време и разбирателството.

В една връзка качественото време оказва помощ за подсилване на връзката ви. Ако установите, че постоянно вършиме неща дружно поради самите тях и на двамата ви харесва, това е знак, че сте много съществени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР