Да разберете, че вашият партньор може да ви изневерява, определено

...
Да разберете, че вашият партньор може да ви изневерява, определено
Коментари Харесай

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

Да разберете, че вашият сътрудник може да ви изневерява, несъмнено е неприятно чувство. Ако подозирате половинката си, че не е лоялна към вас, евентуално се чудите по какъв начин да действате в тази обстановка. Някои непосредствено се изправят против този човек и го питат за подозренията си. Други наемат частен детектив, с цел да разкрият истината по въпроса. Трети пък вземат решение да се свържат с този, с който подозират, че сътрудникът им има връзка, с цел да разрешите нещата. Вариантите са доста, само че би трябвало да бъдете извънредно внимателни. Едно неправилно деяние може да унищожи изцяло връзката ви, в случай че догатките ви се окажат погрешни. Пораженията, които могат да нанесат тези съмнения върху връзките ви с вашия човек, са доста.

Е, ние сме тук, с цел да споделим какво не би трябвало да вършиме в такава обстановка, даже в случай че подозирате половинката си в невярност:

Не скачайте напряко към възмездие

Някои хора считат, че най-хубавото нещо, което би трябвало да извършите, е да накажете колегата си за непочтеност в такива случаи. Така че някои са склонни обществено да засрамят половинката си, че им е изневерил. Те разкриват станалото пред сътрудниците си или пишат за него в обществените медии. Това обаче не прави нищо повече от това да засрами и двама ви. Така че не би трябвало да изваждате кирливите си ризи на публични места, изключително преди да разберете дали съмненията ви са се удостоверили. Другият вид за възмездие е вие да му отвърнете със същото. Това също ще бъде огромна неточност, тъй като всичко може да се окаже единствено съмнение и най-после единствено вие да се окажете прегрешилият човек.

Не се разделяйте, без да сте открили истината

Трябва да запомните, че има вид да подозирате половинката си с съображение. Съществува обаче и опцията да грешите по отношение на измамата. Може да сте забелязали признаци, че той приказва по телефона дълги часове с жена или лъже за това къде е бил в последно време. При всички случаи връзката е единственият метод да се изяснят нещата. В последна сметка може да има рационално пояснение за всичко това. Не си правете прибързани изводи. Опитайте се да ревизирате неговата версия от няколко места и бъдете невъзмутими. Не изпадайте в прочувствени положения, които да навредят на трезвата ви преценка в обстановката. Едва когато се убедите, че изневярата е реалност, може да кажете окончателната присъда за вашата връзка.

Не се конфронтирайте с хипотетичната му държанка

Когато се притеснявате дали сътрудникът ви не ви изневерява, първият ви инстинкт може би е да се изправите против дамата, с която подозирате, че има връзка. Вероятно ще желаете да я предупредите да се отдръпне. Това обаче може да е надалеч от вярното нещо, защото може трайно да навреди на връзките ви с приятеля ви. Така че, в случай че се надявате да спасите връзката си, тогава не би трябвало да се приближавате до непознатия човек. Вместо това да изберете да обсъдите нещата със личния си сътрудник. Тогава може да разберете най- доста неща за взетите от него решения и в действителност какво се случва във връзката ви.

Свързването с негов другар или сътрудник също е неточност. Това може да раздуха нещата и да докара до избухлив спор, от който няма връщане. Така че най-хубавият вид е да обсъдите обстановката на четири очи без секрети и увъртания.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР