Да работиш инфлуенсър се превърна в мечта за много млади

...
Да работиш инфлуенсър се превърна в мечта за много млади
Коментари Харесай

За да бъдете добър инфлуенсър, спрете да се опитвате

Да работиш инфлуенсър се трансформира в фантазия за доста младежи по целия свят, изключително измежду дамите.

Влиянието в обществените мрежи обаче не е просто въпрос на числа. И сигурно не идва с това, за което всички знаем – че доста от по този начин наречените инфлуенсъри са се изкушавали да си купуват почитатели. За това по какъв начин превърнем профилите си в обществените мрежи в своя специалност препоръки дава Дан Кноултън – един от водещите английски инфлуенсъри в обществените мрежи. Той е един от основателите на KPS Digital Marketing – рекламна организация, спечелила доста награди за акции в региона на цифровия маркетинг.

 За да бъдете добър инфлуенсър, спрете да се пробвате

Спрете да се пробвате да станете инфлуенсъри

Влиянието в обществените мрежи би трябвало да бъде не цел, а разследване. Фокусирайте се върху това да бъдете положителни в личната си област. Когато сте положителни, става разумно да спечелите въздействие в своя кръг.

Обръщайте внимание на това какъв брой време и старания посвещавате на това да учите нови неща. Помислете какво научавате. Дали си отделяте особено време да четете, да посещавате разнообразни професионални събития и курсове, да гледате просветителни видеа? Трябва да посвещавате задоволително време на такива неща.

Не си купувайте почитатели

Тази концепция е изкушаваща за всеки, който занапред стартира и към момента няма доста почитатели. Дан обаче е безапелационен, че да натрупате бързо почитатели, които нямат действителна концепция с какво се занимавате и не се интересуват от наличието ви, не носи безусловно никаква изгода. Както и вие самите не знаете кои са те и какви са ползите им. Такава почитател база няма да способства с нищо за постигането на дълготрайните ви цели.

Социализирайте се

При това не подценявайте срещите очи-в-очи. Дори когато приказваме за въздействие в обществените мрежи, връзката онлайн е от голяма важност. Може би не смятате, че тъкмо в това е силата ви. Дори да е по този начин, отделяйте време да поддържате положителни обществени контакти.

Не отхвърляйте благоприятни условия, даже да не ви се заплаща

Опитвайки се да се превърнете в професионален инфлуенсър, не забравяйте, че не всичко се прави за пари. Недейте автоматизирано да отказвате покана за обещано партньорство, в случай че работата не е платена. Помислете дали това няма да ви помогне да достигнете до подобаваща публика и да разширите кръга си от почитатели и познанства.

Дан Кноултън идва у нас на 22 февруари, с цел да взе участие в семинара “Social Media Insights ”.  Всеки участник в семинара ще получи скъпи препоръки и потвърдено работещи способи за сполучлива реклама в обществените мрежи. Посетилите събитието ще научат по какъв начин да разпространяват бизнеса си благодарение на интерактивни видеа и реклами, ще схванат по какъв начин да основат и ангажират аудитории в Instagram, Snapchat и Фейсбук!

Повече информация за идния семинар „ Social Media Insights ” ( 22 Февруари 2018 година, София, Интер Експо Център), можете да намерите в уеб страницата на събитието, на адрес: http://masterevents.bg/social-media-seminar/

 За да бъдете добър инфлуенсър, спрете да се пробвате

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР