Да привлечете мъжкото внимание понякога може да не е толкова

...
Да привлечете мъжкото внимание понякога може да не е толкова
Коментари Харесай

5 начина да привлечете мъжкото внимание

Да привлечете мъжкото внимание от време на време може да не е толкоз елементарно, колкото си представяте. Ако обаче не сте имали триумф досега, евентуално просто методът ви е неверен. Идеята не е да вършиме това, което би се харесало на един мъж, а това, което ви кара да се чувствате удобно в кожата си и да имате по-високо самочувствие и убеденост в себе си. Когато излъчвате това, мъжкото внимание единствено ще пристигна. И в случай че досега сте имали несполучливи опити, време е да ви помогнем.

 5 метода да привлечете мъжкото внимание

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Ето кои привидно много елементарни неща ще ви оказват помощ да привлечете мъжкото внимание:

Изпробвайте нова визия

Ако желаете да повишите увереността си, несъмнено би трябвало да се погрижите за чисто нова визия. Подобно на пеперуда, излизаща от пашкула, ще се изненадате какъв брой позитивни промени могат да бъдат провокирани с няколко фини промени.

Започнете с нещо просто като смяна на прическата си. Независимо дали става дума за леко боядисване на кичури и избор на нещо семпло или за чисто нов цвят и подстрижка, подобрете външния си тип, като разнообразите косата си. Това несъмнено притегля мъжкото внимание.

Ако нормално не се гримирате, отидете в профилирани магазини за грим  и помолете някой от техните експерти да ви направи смяна.

Научете се по какъв начин да подбирате и нанасяте цветовете съгласно тена на кожата си и вземете у дома чисто нов комплект гримове, с който да си играете. Въпреки че по-малко е повече, няма нищо неприятно да употребявате лек грим, с цел да наблегнете и извадите на показ чара във вас.

 5 метода да привлечете мъжкото внимание 5 метода да привлечете мъжкото внимание

Обновете дрешника си

Новите облекла сигурно ще значат ново решително вие, в случай че заложите на напълно нов жанр. Не се опасявайте да си играете с непознати цветове, материи и стилове.

Ако модата не е мощната ви страна, вземете със себе си другар и потърсете второ мнение. Или, в случай че имате опция, използвайте услугите на персонален покупател. Ако обаче не можете да си позволите чисто нов дрешник, заложете на няколко нови неща, които можете да комбинирате с наличните си облекла. По този метод постепенно изградете дрешника си и започнете да го прочиствате от нещата, които не се вписват в новата ви визия.

Бъдете забавни

Да бъдеш убеден и да привличаш мъжкото внимание не значи единствено, че би трябвало да да изглеждаш ужасно. Това, което излиза от устата ви, също има огромно значение. Никой не желае да прекарва време с хора, които нямат какво да кажат.

Колкото и да ви се коства, че светът е материален, хората са склонни да отдават по-голямо значение на личността и съвместимостта, в сравнение с всичко останало, когато си търсят сътрудник.

Намерете си занимание или се запалете по някоя активност и сигурно ще имате какво да добавите към диалога. В противоположен случай, даже за малко да привлечете мъжкото внимание, няма да съумеете да го задържите дълго.

Дръжте се стилно

Начинът, по който се държите, ще дефинира типа на индивида, който притегляте. Ако държите на класата, ще откриете, че хората, които ви притеглят, са доста по-удовлетворени и привлекателни. Насочете се към Одри Хепбърн и Грейс Кели и всичко ще бъде наред. Тези елегантни дами са били обект на злоба от страна на всяка жена и на сластни мечти от страна на всеки мъж.

 мъжкото внимание 5 метода да привлечете мъжкото внимание

Усмихвайте се

Понякога всичко, от което се нуждаете, с цел да покажете хубостта и чара си, и да привлечете мъжкото внимание, е една усмивка! В края на краищата усмивката е равносилна на хиляди диалози и може да притегли индивида към вас като пеперуда към лампа.

Независимо дали предпочитате да хвърляте на половинката си от другия завършек на стаята искрящи и кокетни полуусмивки, или да блеснете с открита усмивка „ Ела и ме вземи “, в никакъв случай не подценявайте силата, която може да ви предложи една чаровна усмивка.

Както виждате, има доста способи да привлечете мъжкото внимание, само че отново повтаряме – правете всичко първо за себе си и просто бъдете естествени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР