Да пристигнеш по-рано. Колко по-рано? Това питат от Българската асоциация

...
Да пристигнеш по-рано. Колко по-рано? Това питат от Българската асоциация
Коментари Харесай

Карай си спокойно е призивът към младите шофьори в нова забавна кампаниия

Да пристигнеш по-рано. Колко по-рано? Това питат от Българската асоциация на потърпевшите при произшествия в стартираща нова акция, ориентирана към по-разумно шофиране. 

" Карай си умерено! ", е привът, който се отправя към младите водачи от истински и занимателни билбордове, които бяха показани през днешния ден на специфична конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция.

Това е една друга акция, ориентирана предино към младите водачи, разгласи ръководителят на асоциацията Владимир Тодоров. 

" Подбрали сме съответните принадлежности за влияние към характерната публика под формата на експресивни визии върху билборди. Убедени сме, че назидателната и заповедната връзка във връзка с съблюдаване на разпоредбите не би имала резултат към представителите на младото потомство, заради което сме се фокусирали върху занимателния детайл, като считаме, че това ще направи визията атрактивна и надлежно акцията ще реализира задачите си.

Настоящата самодейност е самобитно продължение на Световната акция за пътна сигурност под егидата на Младежката организация към Организация на обединените нации за пътна сигурност /YOURS - Youth for Road Safety/, която БАЗК дружно с Министерството на районното развиване организира сполучливо през 2014 година в България ", показват уредниците в формалната страница на асоциацията във Фейсбук.

Забавните билбордове, които целят да предизвикат младите посредством положителни, а не посредством назидателни предизвестия, ще бъдат разположени равномерно през към 50 км по Автомагистрала „ Тракия “. Те са 12 на брой и всеки е с различни забавни визии.

Кампанията, подкрепена от Министерството на районното развиване, ще продължи доникъде на месец септември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР