Да поработят малко върху некоалиционната култура, препоръча Борисов и обясни,

...
Да поработят малко върху некоалиционната култура, препоръча Борисов и обясни,
Коментари Харесай

Борисов: Предложението за Росенец беше на ГЕРБ, ДПС и ДБ; ПП да работи върху некоалиционната култура

Да поработят малко върху некоалиционната просвета, предложи Борисов и изясни, че през вчерашния ден е имало среща с Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Йордан Цонев и Делян Пеевски, и Мария Габриел, на която са обсъждали значими решения.

" В предложението влизаха още транспортните тръби и фигурата на необикновен шеф, т.е. страната да поеме цялостния надзор ", уточни Борисов.

" Например дерогацията, продължаваме ли да употребяваме съветския нефт, на какви цени, в какви количества. Всичко това беше говорено и можеше да стане доста красиво, в случай че го бяхме оповестили през днешния ден след подписите и внасянето му в зала ", разяснява още някогашният министър председател.

И добави, че е имало " гневна опозиция " от " Продължаваме промяната " за тръбите и особения шеф, предава Българска телеграфна агенция.

ГЕРБ-СДС ще поддържа предлагането за концесията на пристанище " Росенец ", само че ще упорстват да включва освен концесията на терминала, само че и транспортните тръби и фигурата на необикновен шеф, акцентира Борисов.

Малко по-рано Кирил Петков и Атанас Атанасов оповестиха, че от ПП-ДБ ще внесат предложение за преустановяване на концесията на пристанище " Росенец ".

Кирил Петков означи, че има вяра, че ГЕРБ-СДС също ще поддържа предлагането. Той изясни още, че актуалният концесионер " Лукойл " ще има опция да продължи да употребява пристанището, само че не като концесионер

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР