Да поддържаш контакт с бившия, докато си омъжена, е много

...
Да поддържаш контакт с бившия, докато си омъжена, е много
Коментари Харесай

Да поддържаш контакт с бившия си, докато си омъжена и опасностите, за които да внимаваш

Да поддържаш контакт с някогашния, до момента в който си омъжена, е доста неприятна концепция по доста аргументи. Може да нарани доста хора и даже да съсипе живота на няколко.

Когато една връзка завърши, и двамата сътрудници би трябвало да отделят време, с цел да се излекуват. Ако поддържат контакт, те в никакъв случай няма да могат да продължат напред вярно. Ако някой не е подготвен изцяло да се откаже от предишното си, той не би трябвало да се включва в нова връзка.

Опасностите, които крие поддържането на контакт с някогашния

 Вашият брачен партньор може да разбере

Сигурни сме, че вашият брачен партньор към този момент не знае за това, само че един ден ще разбере по един или различен метод. И какво ще вършиме, когато пристигна този ден? Ще можете ли да погледнете колегата си в очите? Какво ще му кажете? Ще можете ли да издържите при мисълта, че сте разрушили сърцето му?

Може да навреди или изцяло да унищожи брака ви

Ако вашият брачен партньор разбере за това, има два вероятни сюжета, които могат да се случат:

Или той ще реши да ви елементарни и вие ще би трябвало да работите интензивно, с цел да си възвърнете доверието и да спасите брака си, или ще реши да приключи брака ви допустимо най-скоро. Определено ще зародят някои проблеми с доверието сред вас и вашия сътрудник. Освен това, това може да остави брачна половинка ви с доста несигурности. Всичко това ще отслаби връзката ви.

Сега зависи от вас да решите. Възобновяването на връзката с някогашния в действителност ли си коства загубата на красивата дълготрайна връзка, която имате с сегашния си сътрудник? Ако е по този начин, действайте, само че в случай че не е, прекратете всяка форма на връзка, която имате с някогашния си.

Давате на някогашния си подправена вяра

Може би сте се свързали още веднъж с някогашния си от гимназията и в действителност желаете да бъдете другари с него, само че може би той няма поради това. Всяка част от връзката ви може да му даде вяра, че вие ​​също желаете да възобновите остарялата си връзка.

Така че даже и да нямате никакво желание, той може да си намерения, че имате. Може би всичко, което желаете, е другарство от разстояние, при което понякога ще си изпращате известия в обществените медии и това е. Вашият някогашен обаче може да желае нещо напълно друго. Въпросът е дали вие ще допуснете това? Нима ще позволите на човек, който ви е оставил в предишното и не се е бори задоволително за вас да съсипе още веднъж живота ви?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР