Да почетем Левски означава, че трябва да се борим всеки

...
Да почетем Левски означава, че трябва да се борим всеки
Коментари Харесай

Денков: Изказването на Радев тази вечер беше неподходящо

Да почетем Левски значи, че би трябвало да се борим всеки ден за независимост, за достолепие, за пълноправие, за европейско развиване, с цел да бъдем равни на другите европейски нации. Това става с каузи, а не с думи.

Това сподели министър председателят Николай Денков след церемонията във връзка 151-ата годишнина от обесването на Васил Левски, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Денков добави, че това, което е удивително за Апостола, е, че в случай че се върнем 151 години обратно, ще забележим, че правилата, които той заявява и споделя, че би трябвало да бъдат спазвани, са били извънредно непредвидени за неговото време. " Равенство, независимост, европейско развиване. Нищо не се е трансформирало. Просто още не сме там, където е желал да бъдем. За това би трябвало да се борим ”, сподели министър председателят.

Той разяснява и изявлението на президента Румен Радев, който в словото си пред паметника разяснява, че " в оскотялото ни време на ротация на правила и полезности, измежду брокерите на държавност с тефтерчетата на нашата несвобода, Левски наподобява мъчително неосъществим " по този начин: „ Тази игра на думи беше доста несъответствуваща през днешния ден ”, добави Денков.

19 февруари 2024, 19:01

Президентът: В оскотялото ни време на ротация на полезности, измежду брокери на нашата несвобода, Левски наподобява мъчително неосъществим


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР