Да печелиш пари, докато играеш игра на карти, звучи като

...
Да печелиш пари, докато играеш игра на карти, звучи като
Коментари Харесай

10-те най-добри български покер играчи

Да печелиш пари, до момента в който играеш игра на карти, звучи като страхотна специалност. Най-вече, когато става дума за доста пари. Истината обаче е, че това изобщо не е толкоз елементарно, колкото наподобява. Всеки покер състезател би удостоверил, че огромната облага идва след голям брой процедура, тренировки и умствени старания.

В идващите редове ще ви покажем кои са 10-те българи, които са натрупали най-големи суми на масата за покер. Официалните статистики и класация се поддържат от The Hendon Mob, където участва и родната ранглиста, подредена въз основата на насъбрани облаги от събития онлайн, въпреки че много играчи са доста дейни и в онлайн платформите за игра.

10. Румен Нанев

 10-те най-хубави български покер играчи Снимка: Neil Stoddart, Pokernews

Румен Нанев заема последното място в класацията със стабилната сума от над милион и 100 хиляди $ облаги. Най-големият успех на варненеца досега е през 2014 година във Виена, когато заема осмото място на влиятелен шампионат, и справедливо получава сумата от 106 хиляди $.

9. Ник Живков

 10-те най-хубави български покер играчи Снимка: Pokernews

Сънародникът ни от 9-ата позиция все още не живее в България, само че пък направи много значимо достижение за родината пред 2012 година, когато стана първият българин в историята на Световните серии по покер, който печели златна гривна. Печалбите на Ник възлизат на над милион и 120 хиляди $.

8. Фахредин Мустафов

 10-те най-хубави български покер играчи Снимка: Pokernews

Последните месеци бяха извънредно сполучливи за плевенчанина Фахредин. Най-прясната му, а и най-голяма, победа в покер кариерата му бе предишния месец, когато победи на шампионат в Барселона и се прибра с половин милион $. Към момента той е натрупал общо милион и 150 хиляди $ на карти и има извоюван златен пръстен от World Series Of Poker Circuit.

7. Юлиян Колев

 10-те най-хубави български покер играчи Снимка: Melissa Haereiti, Pokernews

Юлиян също си пада по огромните шампионати с доста съперници. Миналата година той завоюва близо 300 хиляди $ на Световните серии по покер във Вегас, които като че ли не изпуска през последните години. По сбор облаги той води Фахредин с едвам 10 хиляди, тъй че скоро може да бъде задминат от сътрудника си.

6. Атанас Георгиев

 10-те най-хубави български покер играчи Снимка: Pokernews

Е, по тази причина пък Юлиян диша във врата на Наско, който също го води с към 10 хиляди $ преднина. Макар че е много напред в класацията, Атанас сякаш не е изключително деен напоследък и нямаме данни да се е появявал на огромен шампионат в последните 2 години.

5. Атанас Кавръков

 10-те най-хубави български покер играчи Снимка: Pokernews

Атанас заема петото място в класацията с над милион и 200 хиляди $ в облаги. През 2015 година той печели първото място на огромен шампионат в Кипър и скоростно се изстрелва нагоре в класацията с всяко последващо събитие, в което взе участие. Най-голямата му облага идва едвам преди няколко месеца и то в екзотичния град Макао.

4. Вилиян Петлешков

 10-те най-хубави български покер играчи Снимка: Alin Ivanov, Pokernews

Пловдивчанинът, с прякор в онлайн залите „ Мозъка “, е много прочут в родните покер среди. Той е доста пореден състезател и съвсем не пропуща опцията да взе участие в шампионат, където и да се намира той. Прескачайки страни и даже континенти, Вилиян е натрупал близо милион и 400 хиляди $ облаги.

3. Лъчезар Петков

 10-те най-хубави български покер играчи Снимка: Pokernews

Миналата 2017 година Лъчо направи ужасно присъединяване в шампионат на PokerStars в Барселона. Той зае второто място и завоюва над 1 милион $! Варненецът се готви за този миг от години, интензивно учи тънкостите, чете книги на покер тема и е изцяло предан на вълнуващата игра. Благодарение на тази грандиозна победа той се изстреля в челната тройка с близо милион и половина $.

2. Симеон Найденов

 10-те най-хубави български покер играчи Снимка: Pokernews

Симеон към този момент е натрупал в активите си над два и половина милиона $. Освен това е собственик на влиятелната гривна от Световните покер серии, завоюва второ място на Световния покер тур в Лос Анджелис и приема изцяло отговорно специалността си на покер състезател.

1. Димитър Данчев

 10-те най-хубави български покер играчи Снимка: Jayne Furman, Pokernews

Напълно справедливо на върха на класацията стои Димитър Данчев. Пловдивчанинът се прочу още през 2013 година, когато завоюва близо 2 милиона $ на шампионат на Бахамите, а с това съобщи и мощното българско присъединяване в покера пред целия свят. Той има близо 10-годишен стаж в играта и насъбрани над 4 милиона $ в облаги. Въпреки това, когато играе за огромни суми, Митко се абстрахира от чиповете на масата и уверено декларира, че покерът не е за алчни хора.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР