Да облечем с експертиза всяко наше предложение и всяка местна

...
Да облечем с експертиза всяко наше предложение и всяка местна
Коментари Харесай

Красимир Трифонов: Да облечем с експертиза всяко наше предложение

" Да облечем с експертиза всяко наше предложение и всяка локална идея, с цел да увлечем пловдивчани с безапелационни причини на локалните избори през 2019 ". За това прикани ръководителят на Българска социалистическа партия - Пловдив Красимир Трифонов на районната конференция на социалистите в пловдивския регион „ Централен ". Той поздрави делегатите за смислената полемика върху политиките, организационните ограничения и оферти за разширение въздействието на Българска социалистическа партия.

Аналитичният метод на разискването зададе ръководителят на районен съд на Българска социалистическа партия - Централен Тодор Стоилов, който плътно уточни мощните и слабите страни на районната организация, плюсовете и минусите в активността й, опциите и рисковете за идната работа. В отчета си той се спря върху порочния управнически модел на ГЕРБ, белязан от корупционни кавги както на национално равнище, по този начин и на локално равнище. „ Градът ни е потопен в прахуляк и по този начин ще посрещнем семейството като европейска културна столица ", уточни Стоилов, добавяйки съответните провали като опожарените тютюневи хранилища, транспортния и водния планове.

Общинският консултант Петя Манева изясни, че Община Пловдив е надалеч от актуалното ръководство на обществени финанси. По думите й всяко гледище за програмен бюджет среща упоритата опозиция от администрацията. В доклада си пред конференцията, в която членува като социалист, финансистката рапортува за изразените от нея позиции по отношение на фискалната политика на общината, направени оферти за увеличение на личните доходи и разноски със стратегическа възвръщаемост като програмата за млади лекари-специализанти. „ В приемната ми хората се оплакват от ниското качество на административни услуги в районните администрация и от некомпетентни чиновници ", добави Манева, а на форума се чуха още сходни сигнали.
Специални посетители на конференцията бяха народните представители от „ Българска социалистическа партия за България " Теодора Халачева и доцент доктор Георги Йорданов.

Те показаха активността си в 44 Народно събрание, а делегатите им дадоха няколко рекомендации за опозиционна изразителност. Форумът настоя националното управление и парламентарната група да изразят безапелационна позиция в отбрана на Русия, в поддръжка на Путин и против глобите, наложени на Руската федерация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР