Да обичаш означава повече от това да живеете заедно, да

...
Да обичаш означава повече от това да живеете заедно, да
Коментари Харесай

ЛЮБОВТА е нещо повече от правене на СЕЛФИТА заедно

Да обичаш значи повече от това да живеете дружно, да си вземете куче и да публикувате дружно селфита в обществените медии.

 

Любовта е да чувстваш съвсем физическа болежка в гърдите си, когато е късно и той към момента не си е у дома. Защото се притесняваш, че е аварирал с колата си някъде на път за у дома. Защото знаеш, че е мрачно, ледено и той е мъртво изтощен.

Любовта е да бъдеш опъната като струна от нерви преди значимо показване в работата му, тъй като чувстваш напрежението му повече от своето.

Любовта му крещи, в случай че направи нещо неуместно или рисково, тъй като не можете да си визиите живота без него.

Любовта се върти цяла нощ, тъй като той е отпътувал в командировка и не можеш да заспиш, без да се почувстваш гушната на най-сигурното място в света – в ръцете му.

Любовта е да знаеш по какъв начин минава работният му ден в елементи, да помниш имената на неговите сътрудници и ръководители, имената на техните съпруги и имената на сътрудниците на техните съпруги, тъй като се интересуваш както от неговите проблеми, по този начин както от своите.

Любовта е да прекарвате часове, дни, седмици в извършване на покупки онлайн, тъй като желаете да изберете съвършения подарък за него.

Любовта  зове, когато си на път да купиш нещо вкусно, тъй като не можеш да се прибереш, без да купиш нещо и за него.

Любовта е да се направи щателна проверка на бенките по гърба и да настоявате да покаже някоя подозрителна на лекаря.

Любовта прави всичко допустимо, с цел да избегне спойлерите за шоуто, за което всички приказват, до момента в който го чакате, с цел да го гледате дружно.

Любовта се разсънва от алармата му, макар че би трябвало да ставате по-късно, тъй като желаете да прекарате известно време с него преди работа.

Любовта е да изпратите цветя на майка си от него на 8 март. Напомня му да пожелае цветущ рожден ден на племенника си, тъй като той сигурно ще не помни.

Любовта е да прекарвате празниците със фамилията си.

Любовта значи да се опитваш да не повишаваш звук и да запазиш успокоение сега, когато вибрираш от вътрешната страна от яд, тъй като се страхуваш да не кажеш прекалено много и да му причиниш ненужна болежка.

Любовта е да се откажете да ходите на кино с приятелите си, с цел да гледате кино лентата, който сте желали да гледате дружно.

Любовта се бори с желанието да изядеш последното парче от обичаното си брауни, тъй като знаеш, че и той ги обича.

Любовта значи да бъдеш част от екип. Вашият. Бъдете най-хубави другари. Бъдете сътрудници във всичко – от извършването на покупки до организирането на банков грабеж.

 

Любовта значи, че си тъкмо там, където би трябвало да бъдеш.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР