Да не счупим и правителството на Северна Македония. Ако това

...
Да не счупим и правителството на Северна Македония. Ако това
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Внесете спешно за гласуване приемането на Северна Македония в ЕС

Да не счупим и държавното управление на Северна Македония. Ако това се случи, вие господин Петков, сте съдружникът на Путин на Балканите

Лидерът на партията Бойко Борисов прикани ръководещите да внесат незабавно за гласоподаване две точки - актуализацията на бюджета и приемането на Северна Македония и Албания в Европейския съюз.

“Очаквахме през днешния ден решението на ГЕРБ да даде зелена светлина на РСМ да влезе в пленарна зала без шегички и хитрости. Това е жизненоважно за Западните Балкани”, сподели експремиера на изключително включване от централата на ГЕРБ.

“От сутринта слушаме обвиняванията на министър-председателя. Ние знаем, като партия, че това е най-хубавото за България и за РСМ:, сподели той и се обърна към властта с апел: “Умолявам ги да го вкарат в зала и да оберат триумфа на целия европейски съвет”.

Борисов разяснява и актуализацията на бюджета като сподели, че ГЕРБ има оферти по какъв начин той да бъде усъвършенстван.

“Ние имаме доста по-добри оферти, само че в случай че не ги одобряват - да приказват и с другите партии. Още на следващия ден да го внесат и да го одобряват.”, прикани Борисов.

Партия, която е на страната на Украйна и твърдо зад НАТО и Европейски Съюз, която е "за " разширение на Западните Балкани, "За " цялостна диверсификация, “са наши сътрудници ", сподели той.

"Да не счупим и държавното управление на Северна Македония и да нанесем вреда. Ако това се случи, вие господин Петков, сте съдружникът на Путин на Балканите. Затова ви апелирам, наредете на своята партия да внесе, да е водеща, ние ще я подкрепим. Днес вие ще отидете с взето решение и всички ще ви приветстват ", обърна се той към премиера.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР