Да, можем да намалим целулита, успокояват от MissBloom, давайки ценни

...
Да, можем да намалим целулита, успокояват от MissBloom, давайки ценни
Коментари Харесай

Ценни съвети за борба с целулита

Да, можем да понижим целулита, успокояват от MissBloom, давайки скъпи препоръки за битка с портокаловата кожа. Целулитът не е козметичен проблем. Съответно няма смисъл да разчитаме на козметика, с цел да се оправим. Той съставлява струпване на мазнини, вода и отрови в подкожната тъкан, до момента в който кремовете работят на повърхността и могат само да подобрят типа на кожата като й придадат разтегливост, само че не и да я изгладят значително.
Първото, което може да извършите, е да пиете доста вода. Целулитът е насъбрана течност и лой в тялото, която има потребност да се раздвижи. Намалете количеството модифицирани храни в менюто си. Основните хранения би трябвало да съдържат зеленчуци, богати на фибри и витамини.
Алкохолът също способства за затлачването на нездравословни субстанции в тялото. Консумирайте умерено и рядко, с цел да не пречите на тялото да се чисти от токсините.
Намалете захарта до най-малко! По-добре задоволете апетита си за сладко със свежи сезонни плодове.
Масажирайте тялото си със суха четка преди баня. За задачата се вършат кръгови придвижвания в посока от стъпалата към сърцето. Така ще стимулирате кръвообращението и ще изхвърлите непотребната вода. Друг натурален антицелулитен масаж са плуването и водната гимнастика.
Най-важното е да се откажете от заседналия метод на живот. Редовните извършения и дългите разходки също имат позитивен резултат върху целулита.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР