Да, мила. Мъжете са странни. И живота си да посветиш

...
Да, мила. Мъжете са странни. И живота си да посветиш
Коментари Харесай

Ще те потърси ли отново? Ето как да го накараш

Да, блага. Мъжете са странни. И живота си да посветиш на тях, още веднъж няма да ги опознаеш изцяло. И да вникнеш в съзнанието им. Един мъж може да демонстрира извънреден интерес към теб в един момент, а на идващия да е не запомнил към този момент името ти. Странно е, само че е реалност. Ако излизаш с него, само че не са ви прекомерно съществени връзките, напълно обикновено е да не те търси всеки ден. Това, че ти искаш да го прави, не значи, че би трябвало. Знаем, че го харесваш и искаш освен това от просто флирт. Знаем, че искаш да му пишеш всеки ден, без да ти е нужна причина за това. Да му се обадиш по телефона просто по този начин, с цел да чуеш гласа му. Да му отидеш на посетители или да му направиш изненада, без да се притесняваш, че той може да се ядоса. Но това е допустимо единствено тогава, когато и той демонстрира интерес и ще му бъде в действителност прелестно от вниманието, което му отделяш.

Не ти е писал от няколко дни, а по този начин искаш да го направи? Ето по какъв начин да го накараш да ти написа още веднъж.

Не го карай да се усеща нежелателен

Трябва да внимаваш с думите и държанието си. Може би е спрял да ти написа, тъй като си направила нещо, което е посочило, че нямаш интерес към него. Разбира се е без да искаш, само че той няма по какъв начин знае това.  Ако искаш да ти написа още веднъж, не го карай да се усеща нежелателен. Може би е направил нещо, с което те е ядосал. Но не се хвани надменно с него в случай че искаш да те потърси. Покажи му, че ти също проявяваш интерес към него. Не се прави дълго време на недостъпна, тъй като по този метод ще го отблъснеш.

Прави това, което той прави

Ако той харесва твоя фотография в обществените мрежи, побързай да му върнеш жеста. Ако те огледа в очите, не се срамувай и ти също го погледни, даже се усмихни, когато го правиш. Ако те погали, отвърни му. Покажи му, че ти също имаш интерес към него и го харесваш. Ако му отвръщаш на сигналите, ще му дадеш убеденост.

Така ще си сигурна, че няма да е останал с усещането, че ти е апатичен. Защото в случай че той си мисли, че не се интересуваш от него, не се надявай да продължи да те търси. Мъжете не се поставят там, където са нежелани. А ти не искаш това, нали?

Отпусни се

Знаем, че го харесваш и очакваш с неспокойствие идващото известие от него. Всеки път, когато някой ти написа, бързаш да отвориш месинджър, надявайки се, че е той. Отпусни се, скъпа. Не го приемай прекомерно във вътрешността. Защото има възможност и в никакъв случай да не те потърси повече. Нима животът ще свърши? Нали не искаш да изглеждаш като обезверена за неговото внимание и още повече той да разбере това? Защото сигурно в даден миг няма да успееш да се контролираш и той ще забележи това.

Отпусни се и се забавлявай. Не приемай нещата на живот и гибел. Това е просто флирт, а той момче. Ако не стане с него, ще стане със идващият. Пък и да не забравяме, че с цел да се получат нещата сред вас, би трябвало и двете страни да демонстрират интерес. Тази игра на „ търси ме, не ме търси “ е за децата, не мислиш ли?

Бъди положителна

Мъжете обожават девойки, които са положително настроени. Такива, които предават позитивната си сила на тях и са отговорни за положителното им настроени. Накарай го да види, че ти си тъкмо такава. Че негативизмът ти е по този начин непознат и нямаш време за него. Не спирай да се усмихваш, когато сте дружно. Покажи му, че постоянно гледаш позитивно на живота, без значение какво ти сервира той. Ако си в неприятно въодушевление, когато си с него, той ще стартира също да се усеща по този начин и ще се отдалечи от теб.

Направи всичко допустимо да бъде благополучен, когато е в твоята компания. Това ще го накара да желае да се вижда още веднъж и още веднъж с теб и няма да пропусне нито в ден, в който да не ти написа.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР