Да, лоялността е прекрасно и безценно качество, но за огромно

...
Да, лоялността е прекрасно и безценно качество, но за огромно
Коментари Харесай

Избери жената, която е лоялна и държи на теб – тези жени са рядкост, човече

Да, лоялността е прелестно и скъпо качество, само че за голямо страдание е изключителна необичайност през днешния ден.

В наши дни цената на връзките от ден на ден избледнява и някак си  се приема за старомодно да си предан, да държиш на своята половинка и да си единствено с един единствен човек през целия си живот. Технологиите способстваха за съсипия на същинските връзки и хората се трансфораха в безчувствени и тотално изменени същества, които желаят да опитат от всичко, което им се предлага и което могат да си разрешат.

Моралът и полезностите дадоха път на уеб страниците за запознанства, където всеки среща всеки. Днес е съвременно, когато става мъчно в една връзка, двамата сътрудници вместо да се борят един за различен, те избират да се заменят като носни кърпички – елементарно и бързо.

Съвети по какъв начин да се държиш с дамата, която е лоялна към теб

 Честността не е проблем за нея

Приятелката ти цени честността и е елементарно да го видиш посредством нейните дейности. Тя намерено ти оповестява за потребностите си и ти има задоволително доверие, с цел да съобщи ясно желанията и желанията си, без да се тревожи за въздействието им върху връзката ви.

Това ѝ разрешава свободно да споделя какво в действителност мисли. Винаги, когато я попиташ дали нещо не е наред или дали харесва нещо или не, тя не прибягва до неистини и се усеща задоволително комфортно, с цел да ти каже истината.Тя се усеща задоволително сигурна в личната си преценка и информационните си умения.

Нейното общо предпочитание за открита връзка неизбежно въздейства върху други аспекти на връзката ви, което прави доста по-лесно основаването на надеждна основа.

Тя е до теб в неприятните ти моменти

Тя остава в близост през неприятните моменти. Понякога това, което подвежда сътрудниците, е желанието за по-лесна връзка.

Недоразуменията, дистанцията и неразбирателството могат да изтощават връзките. Срещата с някой нов, който не споделя историята на напрежението, прави още по-изкушаващо да се впуснете в това премеждие, забравяйки и предавайки вашия сътрудник.

Избери тази жена, която е до теб и в най-трудните моменти. Да, няма да е елементарно. Да, ти я въвличаш в твоите драми, само че тази жена е твоят сателит в живота. Тя желае да бъде до теб. Иска да хване ръката ти и в никакъв случай да не я пусне. Иска да я държи крепко и дружно да преминете през бурята, все пак. Тази жена освен те обича, само че и е лоялна към теб. Ах, каква необичайност са тези дами през днешния ден.

Тя гледа на връзката като на приоритет

Вашата връзка е задоволително значима за нея, че тя желае да пораства с нея и да я преживее. Лоялността не значи единствено избор на сътрудник и съблюдаване на уговорката, който споделяте, вместо избор да бъдете с други хора.

По-често това се тества и мери по отношение на уговорката, който човек има към себе си. Когато нещата станат сложни: избирате ли лесния метод и си давате отмора или продължавате да се борите с колегата си? Лоялността е освен това от честност и отвод от невярност.

И в случай че твоята другарка остава до теб, прекарвате много време дружно и подценява всичко друго, поради връзката ви, то за нея ти означаваш доста повече от просто любовен сътрудник. Тя държи на теб и фактът, че приоритизира връзката ви приказва задоволително.

Избери това момиче, което не се интересува от парите ти, от работата ти и от колата ти. Избери това момиче, което те приема подобен какъвто си. Това момиче, което желае дружно да съумеете, дружно да извървите пътя до върха. Избери това момиче, което е способно на същинска, непринудена и чиста обич.

Днес, дамите се възприемат единствено и само като красиви кукли, които след дълга или не чак толкоз дълга игра омръзват на своите притежатели и биват заменяни за други, които ги чака същата орис след време. Е, в случай че имаш шанс може и да срещнеш почтен и съзнателен човек, който е с от дълго време остарелите показа за любовта.

Не споделям, че същинската обич не съществува, само че не може да отречем, че се трансформира в необичайност и е от застрашените типове. Също като дамите и мъжете, които вземат решение до последно да бъдат лоялни на своите половинки, все пак. Да, не е елементарно, само че има хора, които към момента избират качеството пред количеството. Не, те не са старомодни, нито сбъркани. Тези хора са същински и към момента може да се срещат. Все по-рядко и мъчно, само че въпреки всичко ги има.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР