Да изнасилваш децата си и да командваш женски батальон в

...
Да изнасилваш децата си и да командваш женски батальон в
Коментари Харесай

Да изнасилваш децата си и да командваш батальон в ИДИЛ: Историята на американката Алисън

Да изнасилваш децата си и да командваш женски батальон в редиците на Ислямска страна. Това е историята на 42-годишната Алисън Флък – Екрем от Канзас, която.

Това стана ясно от правосъдни документи. Магистратите изслушаха показанията на един от синовете и дъщерята на някогашната учителка, написа Daily Mail.

„ Тя постоянно ни подлагаше на полово и физическо принуждение ”, споделиха нейните деца пред федерален съд в щата Вирджиния.

Съдията съобщи, че жестокостта, проявена към дъщерята и сина, изяснява за какво
майката на пет деца се е включила към “Ислямска страна ” в Близкия изток.
“Съдът постанови Флък-Екрем да излежи двадесет години във федерален затвор. Тя бе приета за отговорна в участие в терористична организация и подготовка на атентати на територията на Съединени американски щати. Жената е считала да провежда набези против търговски центрове, учебни заведения и колежи ”, добави Daily Mail.

Алисън Флък е израснала във плантация в Канзас. След дипломирането си в локален лицей тя е работила като учителка. Флък се включила към радикални ислямски групировки през 2011 година

През 2016 година тя се е озовала на окупирана от ИД сирийска територия и
се е издигнала до командирка на женски джихадистки батальон.
Флък, която е добавила семейството на мъжа си Екрем и взела пседовинима Ум Мохамед ал Амрики, е обучавала 100-на дами и девойки по какъв начин да стрелят, да изготвят взривни устройства и да боравят с колани с експлозиви. Тя от своя страна е декларирала пред съда, че е продължавала да упражнява учителската си специалност.

Флък-Екрем е била задържана в края на 2021 година от кюрдски бойци и на 30 януари 2022 година екстрадирана в Съединени американски щати.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР