Да избираш подарък за бебе е вълнуваща и емоционална задача,

...
Да избираш подарък за бебе е вълнуваща и емоционална задача,
Коментари Харесай

За бебето с любов - идеи за подарък - I

Да избираш подарък за бебе е вълнуваща и прочувствена задача, сама по себе си празник. Но от време на време и много сложна, изключително в случай че не си минал през родителството и не си натрупал персонален опит. Тогава има заплаха, изправяйки се пред голямото многообразие от движимости, играчки, дрешки, които ще ви предложат в детските магазини, да се почувствате комплицирани и безпомощни. Да се колебаете кое от посочените неща е в действителност належащо и потребно и кое е следващата безсмислена покупка.

Най-добре е несъмнено, да се уговорите с родителите от какво имат потребност. Често се случва те да се тормозят да посочат какво тъкмо желаят, по тази причина ето няколко хрумвания, които може да ви оказват помощ в избора или най-малко да ви насочат в посоката, в която да търсите.

Сребърна лъжичка - изтънчено, аристократично и забележете... потребно. Защото както е известно сребърните принадлежности са антибактериални и са желани при зареждането на бебето. Друг плюс е, че имат дълъг живот и могат да се предават от потомство на потомство и детето на днешното бебче да се зареди със същия уред. Така ще положите началото на една фамилна традиция. А и изразът: “Роден е със сребърна лъжичка в устата ” – в този случай ще е дословен, а не метафоричен, с помощта на вашия подарък.

Гипсова отливка – това е специфичен подаръчен комплект, който съставлява дървена кутия, в която от двете страни се вършат гипсови отливки на ръчичката и краченцето на детето. То служи като декорация на детската стая и е благ спомен за родителите, които след години, погалвайки отпечатъчето, ще си спомнят по какъв начин са стискали дребната ръчица, а за мъничето мама и тате са били целият свят.

Бебешки дневник – красиво завършени книги, в които родителите записват най-важните моменти от живота на своя правоприемник. Шарени, с подобаващи илюстрации, допълнени от фотоси и мемоари те стават като книжки, които след това с интерес чете порасналото дете. Виж казвал съм – “гален ” на “легена ” и “фанинго ” на “фламингото ”... Повод за радостни закачки след години. Далеч по-хубаво и комфортно е от някоя тетрадка или бележник, в които да запишете спомените си.

Монограм – да избродирате буквите на бебето или неговото име върху хавлийка или спално долни дрехи. Освен че подаръкът е потребен остава и благ спомен. Ако ви се отдава, несъмнено, можете сами да го извършите, само че в случай че ръкоделието ни ви иде отръки има компании, които оферират тази услуга, а също по този начин и уеб сайтове на които може да си поръчате да ви изготвят емблема, която след това да пришиете, където желаете. Може да избирате цвета, шрифта, наклона и така нататък

Шезлонг – незаменима движимост в случаите когато бебчо плаче, тъй като има колики, никне му зъбче или просто мъчно заспива. Да има и такива моменти, в които не са ти останали сили да разнасяш плачещото мъниче и ръцете и кръста ти парят от болежка. Тогава споменаваш всякога с признателност името на индивида сетил се да ти подари този незаместим асистент, в който по-голяма част от бебетата за малко не помнят за това, което ги тревожи, и блаженно заспиват. Поне за час. Но това е цяла безкрайност за една изтощена майка. В магазините ще намерите огромно многообразие, само че моят съвет е да купите по-голям размер, тъй като от опит ви споделям, че сходна движимост се употребява и до втората годинка. Също по този начин изберете модел, който има доста положения на гръбчето – от цялостно легнало до седнало. Така ще може да се употребява от новороденото за приспиване, а като порастне - като клатещ се стол. Затова изберете този, който е по-голям като дължина и за повече килограми, даже и да се постанова да се лишите от някоя екстра, като да вземем за пример - да се люлее самичък или окачена играчка. Последните така и така омръзват бързо и се постанова по този начин или другояче да бъдат подменяни.

Слинг – той е образец за това по какъв начин добре забравеното остаряло, се връща още веднъж в живота малко попроменено. Нашите баби са носели бебета си в сходни слингове. Естествено наричани в обособените райони на страната ни по друг метод. Иде тирада за тези красиви кърпи или шалове, които сигурна съм към този момент постоянно виждате по улиците, в които За техните плюсове и улеснения е говорено доста. Но в случай че сте избрали този подарък безусловно се консултирайте с майката. Тя да избере модел, който ще й бъде комфортен. Разнообразието и тук е забележително. Такива, които се завързват, уплътнени, с халки и т.н.Продължава: За бебето с обич - хрумвания за подарък - II
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР