Да имате голямо дупе е полезно за вашето здраве, според

...
Да имате голямо дупе е полезно за вашето здраве, според
Коментари Харесай

Големите дупета - полезни за здравето

Да имате огромно дупе е потребно за вашето здраве, съгласно ново научно проучване. Благодарение на дамите от фамилия Кардашиян и Дженифър Лопес, огромните задни елементи станаха доста известни напоследък. Те са освен секси, само че се оказва, че и ви вършат по-здрави.

Неотдавнашно изследване разкри, че дамите, които имат повече мазнини по бедрата и ханша, са по-малко изложени на риск от сърдечен удар, инсулт и диабет.

Проучването, оповестено в списанието Cell Metabolism, открило, че спомагателното тегло по задните елементи, работи като гъба, която може да спре мазнините да доближат вътрешните ви органи.

Хората с ябълковидна фигура, при които мазнините се съхраняват най-вече в междинната част на тялото, могат да отделят евентуално нездравословни химикали в кръвта по-лесно спрямо хората с крушовидна форма на тялото, т.е. тези с по-големи задни елементи.

Макар че откритията са използвани за мъже и дами, въпреки всичко дамите в пременопауза, които имат повече бедрена лой, имат повече защитни свойства. Но тези свойства са по-малко ефикасни при дами, които към този момент са с наднормено тегло, защото равнищата на мазнините в белите дробове и сърцето към този момент са станали прекомерно високи.

Авторите на проучването настояват, че е по-добре хората с умерено тегло да имат крушовидна фигура, само че истината е, че по генетични аргументи не можете да измененията формата на тялото си.

Резултатите обаче демонстрират, че тези свойства са по-малко ефикасни при дами, които към този момент са с наднормено тегло, защото равнищата на мазнини в белите дробове и сърцето към този момент са станали прекомерно високи.

Авторите на проучването считат, че е по-добре за хората с умерено тегло да имат крушовидна фигура, само че по генетични аргументи не можем да направляваме формата на тялото си.

Коремните мазнини са рискови и освобождават нездравословни химикали, които въздействат зле на сърцето. Докато мазнините, които се намират по бедрата и ханша, се назовават ​​подкожни мазнини и не са толкоз рискови за вашето здраве.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР