Да имате дългогодишна връзка и човек, на когото да разчитате,

...
Да имате дългогодишна връзка и човек, на когото да разчитате,
Коментари Харесай

Признаци, че партньорът ви се отегчава от връзката ви

Да имате дългогодишна връзка и човек, на който да разчитате, е ужасно по доста способи. Дори и да се обичате обаче, с времето би трябвало да поддържате жива любовта си, тъй като в противоположен случай единият може да загуби интерес към връзката ви, а това доста постоянно е пагубно за нея. Ето и някои признаци, че сътрудникът ви може да е отегчен:

Показва липса на неспокойствие

Помислете деликатно дали през годините е настъпила някаква смяна в нормалните ви привички. Може преди време да сте се забавлявали да вършиме нещата дружно, само че в този момент да забележите, че при колегата ви не е по този начин. Ако той е изгубил всевъзможен възторг да ходите на кино, да си вършиме сантиментални вечери, пикник или каквото и да е друго забавление, това би трябвало да ви е сигурен знак, че той се усеща отегчен. Когато връзките сред двама души са наред, даже елементарната разходка измежду природата им се коства вълнуваща и прочувствена.

Губи интерес да вършиме нещо ново

Рутината убива една връзка, по тази причина е значимо да се пробвате да поддържате интереса един към различен и непрекъснато да пробвате нови завършения. Ако желанието за шерване на такива се е изпарило, значи на индивида до вас евентуално му е скучно. Опитайте се да намерите занятие или нещо друго, което ще е забавно и за двамата, с цел да може още веднъж да запалите искрата.

Иска да прекарва все по-малко време с вас

Дори и да игнорирате посочените дотук признаци, този несъмнено би трябвало да ви светне алената лампа, че нещо не е наред. Колкото и да отричате, в случай че сътрудникът ви стартира да си намира от ден на ден оправдания, с цел да не прекарвате време дружно, значи несъмнено имате проблем и евентуално той се усеща отегчен в компанията ви.

Спира да задава въпроси

Тук не приказваме за разпити, а за естествени въпроси от вида на това по какъв начин е минал денят ви, за какво не сте в въодушевление и така нататък Ако този вид диалози изчезнат, значи той не демонстрира интерес или му е досадно да слуша разказите ви.

Прекарва доста време с телефона си

Навлизането на технологиите ни прикрепи малко повече към мобилните ни устройства, в сравнение с би трябвало. Ако той непрекъснато рови в телефона си, до момента в който сте дружно, значи му е скучно в компанията ви и си търси различен метод за развлечение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР